Uranos

Üstün
Yer
Adana
17 yaşındayım, uzun saç sevmiyorum zaten saçım maalesef hızlı uzuyor. Ben normalde 2 haftada bir berbere gidiyorum, sizce ileride saç sağlığıma zarar verir mi sık tıraş olmak? Maddiyat açısından beni çok zorlamıyor zaten lüks bir berbere gitmiyorum, ortalama bir mahalle berberine gidiyorum.

Son düzenleme:
Yok hocam bir şey olmaz. Berber senin kaç hafta önce çıkardığın saçı kesiyor sonuçta. Beslenmene dikkat et asıl. Saç sağlığını doğrudan etkiliyor. Ne bileyim gencim bir şey olmaz diye sürekli tek tip yiyorsan, zurnalara doymuyorsan ileride eksisini elbet yaşarsın.

Sorun olmaz. Aksine faydalı ama uzun vadede o rahatlığa alışınca uzun saça tahammül edilmiyor. Mesela 2 aydır havalar çok soğuduğu için kestirmek istemedim. Başıma ağrı yapmaya başladı. Artık psikolojik olarak yük gibi geliyor. Ben de genelde her ay üç numara yaptırıyorum. Millet saçı olsun diye uğraşıyor. Biz saçtan kaçıyoruz. :D

Bende yılda 2 kere tıraş oluyorum farka bak 😀 Berberden çıktığım gibi uzaması için dua ediyorum.

Bende yılda 2 kere tıraş oluyorum farka bak 😀 Berberden çıktığım gibi uzaması için dua ediyorum.
Saçımı uzatırım aslında ama bana çok hitap etmiyor ya, bir de ülkede saçını uzatan erkeklere ''saça bak oğlum karı mısın?'' diye dalga geçen kitle de var maalesef. Ondan çok uzatmak istemiyorum dalga konusu olmak istemediğimden.

Saçımı uzatırım aslında ama bana çok hitap etmiyor ya, bir de ülkede saçını uzatan erkeklere "saça bak oğlum karı mısın?" diye dalga geçen kitle de var maalesef. Ondan çok uzatmak istemiyorum dalga konusu olmak istemediğimden.

Vallahi hocam inan herkese farklı saç modeli yakışıyor. Gerçekten bazı yüzlere uzun saç gitmiyor maskülenliği bitiriyor ama çok acayip yakışan tanıdıklarım var. Benim de şu anki saçlarım toplanacak düzeyde değil 5 aydır tıraş olmuyorum yavaş saç genetiği.

2 yıldır berber yüzü gördüğümü hatırlamıyorum ama son zamanlarda yemek yerken bile saçımın ağzıma girmesi ve göz sağlığım için kestirmeyi düşünüyorum.