Hiç kimse senden ya da devletten üstte değil. Padişah olsa ayağı kayar nerede yaşıyoruz biz? Mevzuyu bireysellikten çıkarıp toplu harekete döndürdüğünüzde arka marka kalmaz arkadaşlar devlet de biziz halk da.

Nerede yaşadığımızı konudakiler biliyor ancak siz bilmiyorsunuz anlaşıldı. Bir git dövüş demediğiniz kaldı 😀

Yok kardeşim öyle şey olmaz, olamaz. Belli ki idarenin ihmalkarlığı, siz yanlış yapmayın, münkaşaya girmeyin, velilerinizi arkanıza alın. Konuya tanık ama dahil olmayan arkadaşlarınızın velileriyle 10-15 kişi olun, gidin müdürlüğe ne idare kalır ne serseri 10 sene önce kapandı o defter uçururlar adamı.

En kritik, en belirleyici senesinde neye sabrediyor tam olarak. Başarısız bir öğrenci olsa vur kafayı uyu dersin. Derecesi var.
Neye mi sabrediyor? Canından olmamak için kendisi ve sevdikleri adına sabrediyor.

Nerede yaşadığımızı konudakiler biliyor ancak siz bilmiyorsunuz anlaşıldı. Bir git dövüş demediğiniz kaldı 😀
Bu arkadaş Ataşehirde villada falan yaşıyor sanarim. Dinlemeyin bu arkadaşı.

Ama hocam sadece 4 kişiyiz o kişilerde benim gibi dereceleri var bayağı 2 erkek 2 kız olmak üzere pek de bir kamuoyu yok gibi.

Arkadaşım, bu sınıfın nüfusu da mı 4 kişi? Sen bizzat muhatabısın diye diğer arkadaşların durumdan etkilenmiyor mu sanıyorsun. Bir an önce durumu veline anlatmadıysan anlat. Sınıf grubunu kopyala bu elemanları çıkart velini ekle orada durumu izah et. Eğer ki bu serseriyle dirsek teması olduğunu düşündüğün tipler varsa gruba dahil etme. Sonrası diğer velilerin de dahil olması zaten ip orada kopar. O idareye okulun koridorları sırat koprüsü olur. İdare belli ki it kopuktan korktuğu kadar devletten korkmuyor. Benim lise idarecim 100 kişilik meslek-imamhatip meydan kavgasına uçarak gitmişti. Tek başına dağıttı o kadar adamı.

Arkadaşım, bu sınıfın nüfusu da mı 4 kişi? Sen bizzat muhatabısın diye diğer arkadaşların durumdan etkilenmiyor mu sanıyorsun. Bir an önce durumu veline anlatmadıysan anlat. Sınıf grubunu kopyala bu elemanları çıkart velini ekle orada durumu izah et. Eğer ki bu serseriyle dirsek teması olduğunu düşündüğün tipler varsa gruba dahil etme. Sonrası diğer velilerin de dahil olması zaten IP orada kopar. O idareye okulun koridorları sırat koprüsü olur. İdare belli ki it kopuktan korktuğu kadar devletten korkmuyor. Benim lise idarecim 100 kişilik meslek-imam hatip meydan kavgasına uçarak gitmişti. Tek başına dağıttı o kadar adamı.

Şöyle açıkçası bugün tehditte ettiler işte bizi şikayet etmişsiniz hayırdır diye (tek gitmiştik) pazartesi günü de velilerim ile gideceğim birkaç arkadaşta bize destek verir diye düşünüyorum çünkü bu zorbalıkları alttan alttan sessizce yapıyorlar ya şöyle zorbalıklar bunlarda heteroseksüel gayler şaka olsun diye birbirlerine dokunuyorlar ki bizim de başımıza geldi anında müdahale edip ittirdik falan kurtulduk da ne bileyim bayağı büyük bir suç olduğunu düşünerekten gideceğim ailemle her şeyi tüm şeffaflığı ile anlatacağım.

Şöyle açıkçası bugün tehditte ettiler işte bizi şikayet etmişsiniz hayırdır diye (tek gitmiştik) pazartesi günü de velilerim ile gideceğim birkaç arkadaşta bize destek verir diye düşünüyorum çünkü bu zorbalıkları alttan alttan sessizce yapıyorlar ya şöyle zorbalıklar bunlarda heteroseksüel gayler şaka olsun diye birbirlerine dokunuyorlar ki bizim de başımıza geldi anında müdahale edip ittirdik falan kurtulduk da ne bileyim bayağı büyük bir suç olduğunu düşünerekten gideceğim ailemle her şeyi tüm şeffaflığı ile anlatacağım.

Benim dönemden sonra çok şey değiştiği için sana ne hissettirdiğini anlamamış olabilirim. Sonuç olarak ortada senin ve sınıfın genel huzurunu bozarak başarısızlığa sebep olacak hareketler varsa, öğretmen ve idare buna göz yumuyorsa hak aranır aranmazsa yazık gerçekten yazık.

Hocam tamam da klasik Adana ekstra en belalı yerlerinden birindeyim ekstra 13 yaşında bir çocuğum ne yapabilirim ki :)

Ben de onu diyorum zaten hiç bir şey yapamazsınız. 1 yıl daha dişinizi sıkacaksınız.

Neye mi sabrediyor? Canından olmamak için kendisi ve sevdikleri adına sabrediyor.

Bu arkadaş Ataşehirde villada falan yaşıyor sanarim. Dinlemeyin bu arkadaşı.

Tehdit edecek zarar verecek adam oradakine de zarar verir :D

Hiç kimse senden ya da devletten üstte değil. Padişah olsa ayağı kayar nerede yaşıyoruz biz? Mevzuyu bireysellikten çıkarıp toplu harekete döndürdüğünüzde arka marka kalmaz arkadaşlar devlet de biziz halk da.
Konu sahibi konuda "İlgili şahsiyetlerin başkasını bıçakladığını" söylemiş. Sence bu arkadaşı bıçaklayamaz mı? Adalet olsaydı önceki bıçaklanandan kaynaklı çocuğu öldürmeye teşebbüsten hapise atmaları gerekirdi.

Madem tavisyeler bu şekilde, ben olsam 3 sene okudum diyorsun. Açığa geçer 12'de kamp yaparım.

Konu sahibi konuda "İlgili şahsiyetlerin başkasını bıçakladığını" söylemiş. Sence bu arkadaşı bıçaklayamaz mı?

Ben bunu kabul etmiyorum abi. Buna kafayı yoran sokakta yürüyemez. Haklısın da ortada böyle bir olay varsa çoktan gitmiş olması gerekiyordu. Bu durumdan aile haberdarsa acilen bireysel müdahalesi gerekli zaten.

Madem tavisyeler bu şekilde, ben olsam 3 sene okudum diyorsun. Açığa geçer 12'de kamp yaparım.

Ben bunu kabul etmiyorum abi. Buna kafayı yoran sokakta yürüyemez. Haklısın da ortada böyle bir olay varsa çoktan gitmiş olması gerekiyordu. Bu durumdan aile haberdarsa acilen bireysel müdahalesi gerekli zaten.

Konuyu ailem ile görüştüm sizden de bilgi almak istedim ekstra 7. sınıfım açığa geçemem.