Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Yani silah kullanımları en gerçekçi oyunlar Swat 4, Ready or Not, PUBG, Arma 3 falan var, yakın zamanda Unrecord falan da çıkacak ama bunların hikayeleri yok zaten. Eğer hem hikayeli hem gerçekçi shooter tarzı bi şey bakıyorsan STALKER 2.
Ethem Efe
Üstün
Yani silah kullanımları en gerçekçi oyunlar swat 4, Ready or Not, PUBG, Arma 3 falan var, yakın zamanda unrecord falan da çıkacak ama bunların hikayeleri yok zaten. Eğer hem hikayeli hem gerçekçi shooter tarzı bir şey bakıyorsan stalker 2.
Ready or Not kariyer modunda çok güzel hikayeler var.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Ready or Not kariyer modunda çok güzel hikayeler var.
Oynuyorum şu an zaten de Swat 4'ün güncel versiyonu gibi zaten. Hikaye anlatımı olan lineer ya da açık dünya bir oyun değil.
Ömer17301
Uzman
Yani silah kullanımları en gerçekçi oyunlar swat 4, Ready or Not, PUBG, Arma 3 falan var, yakın zamanda unrecord falan da çıkacak ama bunların hikayeleri yok zaten. Eğer hem hikayeli hem gerçekçi shooter tarzı bir şey bakıyorsan stalker 2.
Saydığın oyunlar online oyunlar galiba o tarz Fortnite var onu oynuyorum arada ben hikâye modu olsun istiyorum.
yusufumm07
Üstün
Max Payne 3.
Ömer17301
Uzman
Oda çok eski ya iyidir illaki ama sarmaz gibi
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Saydığın oyunlar online oyunlar galiba o tarz Fortnite var onu oynuyorum arada ben hikâye modu olsun istiyorum.
Hepsi online değil de STALKER 2 dedim zaten hikayeli olan.
Ömer17301
Uzman
Evet baktım ona da benim konsolda oynanmiyormus benimki Xbox one o oyun serise S/X lerde oynanıyorHepsi online değil de STALKER 2 dedim zaten hikayeli olan.
Arma 3 diyecegim de Xbox'ta var mi bilmiyorum. Ama tek oyunculu modu var diye biliyorum.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-