Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seraphenthia

Yetkin
1712591799089.webp

Oyunu Epic'ten silemediğim için EA Games'ten sildim ama hâlâ böyle yüklü gözüküyor. Bunu oradan nasıl kaldırabilirim?

Bu arada sonradan fark ettim ki yanıltıcı yazmışım, kusura bakmayın. Oyunu hesaptan silmeye çalışmıyorum. Yüklü olanı kaldırdım ama hâlâ yüklüymüş gibi gözüküyor. Bunu kaldırmaya çalışıyorum.

Çözüm
  • C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows içindeki GameUserSettings.ini dosyasını düzenle.
  • Kaldırmak istediğin oyunu içeren LastPlayedGame satırını kaldır.
  • Dosyada başka referanslar da olabilir -bunu yapmadan önce bir kopyasını almak isteyebilirsin.
  • C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows içindeki GameUserSettings.ini dosyasını düzenle.
  • Kaldırmak istediğin oyunu içeren LastPlayedGame satırını kaldır.
  • Dosyada başka referanslar da olabilir -bunu yapmadan önce bir kopyasını almak isteyebilirsin.

Çözüm
C diskine kurduysanız Program Files dosyasında Epic Games klasörünün içinde oyunun adında bir dosya daha olacak. Oradan da silip deneyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows
Böyle bir şeyi göremiyorum. Arama yerine kendi adıma göre yazdığım zamanda çıkmıyor.

C diskine kurduysanız Program Files dosyasında Epic Games klasörünün içinde oyunun adında bir dosya daha olacak. Oradan da silip deneyin derim.
D diskine yüklemiştim. Epic'te indir dediğim zaman EA'ye atıyordu ve oradan yükledi.

Nasıl göremediğini anlamadım.

Buraya girdin mi?

C:\Users\recep\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows

Windows + R tuşlarına bas.
Gelen kutuya AppData yazıp Enter'a bas ve devam et.
Varsayılan Windows ayarında gizli çünkü. Ayarlardan gizli klasörleri göstere bas. @Seraphenthia

Bu bilgisayar>Görünüm>Seçenekler>Görünüm>Gizli Dosyaları göster

Dosya içeriğini burada kod olarak paylaşabilirsin. İstersen o kısmı komple sil. Hatta o dosyayı komple sil.

Valla çözüm olarak işaretledim. Senin yapamıyor olman çözüm olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Ben düzenle deyip not defterini açtıktan sonra, Fifa 23'e ait "LastPlayedGame=" satırını bulup silmeme rağmen silemiyorum. O satırı silip kaydet dediğim zaman bir şey değişmiyor. Geri GameUserSettings.ini 'ye girdiğim zaman hâlâ orada gözüküyor.

Son düzenleme: