Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Bu site üzerinden Silent Hill 2'yi indirdim. Fakat oyunu autorun'dan açmaya çalıştığımda böyle bir şey ile karşılaşıyorum.

1707853521018.webp

Silent Hill 2 - CD1 DVD sürücüsünden de sh2pc.exe uygulamasını çalıştırdığımda bu sorunlarla karşılaşıyorum. Oyunu defalarca uninstall yapıp indirdim fakat sonuç aynı.

1707853650528.webp

1707853666114.webp

Aşağıdaki attığım görsellerde neyi seçeğim? Yapmam gerekenleri adım adım yazabilir misiniz? Acaba yanlış şeyleri mi seçtim?

1707853932767.webp

1707853942796.webp

1707854068120.webp

Buradan sonra ISO dosyalarını seçiyorum.

1707854250785.webp

Burada neyi seçmeliyim?

Biri lütfen şu oyunu kurmama yardım etsin 2 saattir bununla uğraşıyorum. Yanlış bir şey yapmışım gibi geliyor. Sizden ricam bilgili biri adım adım yazabilir mi? Ne yapacağımı.

Dosya Ekleri

• 1707854183397.webp
    1707854183397.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 1707853975871.webp
    1707853975871.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 168
Çözüm
@Alex Mason @Müzikalite

Ben Enhanced Edition kurulmuş halini direkt upload ettim. Sizin ekstradan hiçbir şey yapmanıza gerek yok. İndirdikten sonra zip'i açıp direkt oynamaya başlayabilirsiniz. Şöyle:

1707865200865.webp

Şununla ayarlarınızı yaparsınız. Anti-alising kapalı ise açın.

1707865268532.webp

Load kısmında benim bir tane save'im var. Deneme amaçlı girip biraz oynadım. Oyunu çok önceden bitirdim elbette. Siz direkt New Game. Dalgınlığa gelip Continue'a falan basmayın.

1707865350128.webp

Noise effect halihazırda açık. Sevmiyorsanız kapatırsınız. Ekranda CRT TV misali karıncalanma efekti için. Ben seviyorum.

İndirin bakalım çalışacak mı ona göre. Oyun zaten satılmadığı için virüs programları falan crack'den ötürü uyarı verebilir. HDD'de yıllardır bu duruyor bende. Sorununu görmedim hiç.

@Alex Mason eğer açılırken yine üstteki gibi DLL hatası alırsanız:

1707865610837.webp

bu aldığınız hatanın çözümü bunu kurmak. Umarım çalışır oyun ne diyeyim...
@Alex Mason @Müzikalite

Ben Enhanced Edition kurulmuş halini direkt upload ettim. Sizin ekstradan hiçbir şey yapmanıza gerek yok. İndirdikten sonra zip'i açıp direkt oynamaya başlayabilirsiniz. Şöyle:

Eki Görüntüle 18655

Eki Görüntüle 18656

Load kısmında benim bir tane save'im var. Deneme amaçlı girip biraz oynadım. Oyunu çok önceden bitirdim elbette. Siz direkt New Game. Dalgınlığa gelip Continue'a falan basmayın.

Eki Görüntüle 18658

Noise effect halihazırda açık. Sevmiyorsanız kapatırsınız. Ekranda CRT TV misali karıncalanma efekti için. Ben seviyorum.

İndirin bakalım çalışacak mı ona göre. Oyun zaten satılmadığı için virüs programları falan crack'den ötürü uyarı verebilir. HDD'de yıllardır bu duruyor bende. Sorununu görmedim hiç.

Eki Görüntüle 18661

Çok teşekkürler, deneyeceğim hocam. Düzenleme: Denedim, oynanıyor :)

Son düzenleme:
@Alex Mason @Müzikalite

Eki Görüntüle 18655

Eki Görüntüle 18656

Eki Görüntüle 18658

Eki Görüntüle 18661

Cidden çok teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz.

ZIP dosyalarindan hangisini masaustune atmam gerekiyor? Cunku her seferinde ZIP'e girip sh2pc.exe dosyasini tekrar kurup oyunu aciyor.

Zip'e sağtık yapıp klasöre ayıklayacaksınız. Zip'in içindekilerinin tamamını bir klasörün içine kopyalayabilirsiniz. Sonra işlem tamam, artık zip ile işiniz kalmayacak.