Silent Hill 2 Remake alınır mı?

Alınır çıktığı zaman alıp oynamıştım gerçekten parasına değer. Ben 30 saat civarında bitirdim yavaş yavaş oynayarak.

Dosya Ekleri

• 1744517705657.webp
    1744517705657.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
Mükemmel bir oyun, oynanışı puzzle ağırlıklı. Ortamı, karakterleri hikâyeyi anlatış tarzı çok iyi. Sadece combatı kütük o da çok umurunda olmuyor açıkçası. Hangar Çeviri'nin yamasını kullanabilirsin, birkaç hata dışında kaliteli bir yama.

Silent Hill 2 Remake güzel bir oyun, optimizasyonu güzel olmasa da oyun gayet güzel. Silent Hill 1 için remake yapılmaya başlandı diye biliyorum yine aynı yapımcı Bloober Team tarafından. Kendi programlarında kod adı kullanılarak yazmışlar ve Silent Hill 1 ve 3 Remake olarak düşünülüyor. İhtimali olası çünkü Silent Hill 2 Remake'den güzel bir satış yakaladı Konami diğer oyunları da yapacağını düşünüyorum.

Silent Hill 2 remake güzel bir oyun, optimizasyonu güzel olmasa da oyun gayet güzel. Silent Hill 1 için remake yapılmaya başlandı diye biliyorum yine aynı yapımcı bloober team tarafından. Kendi programlarında kod adı kullanılarak yazmışlar ve Silent Hill 1 ve 3 remake olarak düşünülüyor. İhtimali olası çünkü Silent Hill 2 Remake'den güzel bir satış yakaladı Konami diğer oyunları da yapacağını düşünüyorum.

Ekran görüntüsü 2025-04-13 144305.webp

Şu an 37 dk oynadım oyunu yavaş yavaş oynayacağım oyun çok sevdim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt