The Semih

Uzman
Makaleler
1
Frame Generation Kapalı

FG OFF.webp

Frame Generation 6X

FG 6X.webp

Frame Generation Kapalı

FG OFF Resim 2.webp

Frame Generation 6X

FG 6X Resim 2.webp

Frame Generation Kapalı

FG OFF Resim 3.webp

Frame Generation 6X

FG 6X Resim 3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüş olarak ben fark kalmadığını düşünüyorum lakin önemli olan sadece görünüş değil hareketli haldeyken oluşan bozulmalar ve gecikme değeri. Hocam keşke gecikme değerleri de görünür halde hareketli GIF görseller olarak yükleseydin daha güzel olurdu.

Gecikme işi nasıl? Oynanabilir durumda mı?

Kapalıyken FPS 70 üzeri olduğu için bariz daha iyi hissettiriyor, bu oyunda Frame Generation açmak fantezi ama merak edenler olur diye attım. Gecikmeyi ölçemiyorum ama NVIDIA gecikme işini çözmüş diyebilirim kesinlikle oynatmayacak kadar değil yani açıkken bile bitirirsin oyunu. Benim en çok takıldığım şeyi çözmüşler, Hareketli sahnelerde 6X de bile bozulma göremedim. Bunu ileride testini yapacağım ama foruma nasıl atacağımı bilmediğim için uğraşmadım.

RT ayrı seçenek On/Off olarak gözüküyo ayarlarda.

Kapalıyken FPS 70 üzeri olduğu için bariz daha iyi hissettiriyor, bu oyunda Frame Generation açmak fantezi ama merak edenler olur diye attım. Gecikmeyi ölçemiyorum ama NVIDIA gecikme işini çözmüş diyebilirim kesinlikle oynatmayacak kadar değil yani açıkken bile bitirirsin oyunu. Benim en çok takıldığım şeyi çözmüşler, Hareketli sahnelerde 6X de bile bozulma göremedim. Bunu ileride testini yapacağım ama foruma nasıl atacağımı bilmediğim için uğraşmadım.

RT ayrı seçenek On/Off olarak gözüküyo ayarlarda.

Ölçülen gecikme değeri gibi sayısal şeyler çok önemli değil. Oyunun hissettirdiği akıcılık baltalanmıyorsa daha hızlı görüntüyü benzer/aynı kalitede almak her zaman daha makuldür tabii.

Ölçülen gecikme değeri gibi sayısal şeyler çok önemli değil. Oyunun hissettirdiği akıcılık baltalanmıyorsa daha hızlı görüntüyü benzer/aynı kalitede almak her zaman daha makuldür tabii.

Kesinlikle öyle, Frame Generation güncel durumu olmuş yani eskisi gibi değil, tabii 6X açmak 4K da bile işime yaramıyor orası ayrı ama dediğin gibi şu anki hali akıcılığı baltalamadan ve kaliteyi bozmadan oynattırıyor, illaki bozuyordur da ben oynarken fark edemedim ama eskiden bariz fark ediyordum, o oyunlarda tekrar test yapmıştım rahatsız eden sahneler kusursuz çalışıyordu o zaman dedim olmuş bu.