Hiroo

Uzman
Gayet makul bir fiyat. Bu oyun 80 euro fiyata satılıyor Avrupa'da.

https://www.greenmangaming.com/tr/games/silent-hill-f-pc/

1765835514342.webp

Tavsiye ederim. Gayet güzel bir hikaye ve güzel bir hikaye anlatımına sahip. Birden fazla kez bitirmeniz gerekiyor oyunu ama bitirmeseniz de hikayeyi ana şekilde kaparsınız.

GOTY adayı olup seriyi ilerleyen bir oyun ile ortalama üstü bir Remake'i kıyaslıyorsunuz. Ne derseniz deyin oyun kendini kanıtladı yılın oyunlarına aday olarak.

Oyuna kötü dedim mi yoksa ben mi fark edemiyorum? Kanıtlamadı diye de bir şey yazmadım? Fiyatını hak etmediğini düşündüğümü belirttim. Ki hala daha fikrimin arkasındayım.

Oyuna kötü dedim mi yoksa ben mi fark edemiyorum? Kanıtlamadı diye de bir şey yazmadım? Fiyatını hak etmediğini düşündüğümü belirttim. Ki hala daha fikrimin arkasındayım.

Asıl oyuna kötü desen o anlaşılabilir. Yav dostum sinemada bir filme gittikten sonra film iyi mi kötü mü dersin biletin fiyatını eleştirmezsin çünkü tüm filmler aynı fiyat! Tüm AAA oyunların fiyatı belli normal bir fiyattan çıkıyorlar bunun bencesi falan yok. Yok bir de 80 euro olan fiyatı 36 dolara çekmişler hahah nasıl hak etmiyor ya anlayamıyorum.

Son düzenleme: