Dediğiniz sunucu P--s L--unge mi? Bunun gibi 1-2 sunucu gördüm ama mantığını tam anlamadım. Çok kolpa gibi duruyor ama olumlu yorumlarda var.
Yok hocam daha farklı. En başta bende garipsedim ama oluyor yani.

Sosyal kurallarında DC sunucu ismi vermek yasak gibi bir ibare görmedim o yüzden verebilirim galiba. Anti Denuvo Sanctuary.

Yok hocam daha farklı. En başta bende garipsedim ama oluyor yani.
Bu dediğim gibi birkaç sunucu daha görmüştüm anladığım kadarıyla hepsi aynı mantıkla çalışıyor. Ben denuvo oyunlarını satın alıp 1 kere açıyorum. Ardından iade ediyorum. Bu sayede token oluşuyor. Steamdrm'yi atlatan basit 1-2 dosya sayesinde problemsiz girebiliyorum.

@Michael MYERS o dediğim sunucudan Denuvo olayını deneyeyim dedim çalıştı cidden. Bir tane Rus sitesinde Borderlands 4'ün son sürüm Steam dosyalarını indirdim. Benim de normalde Denuvo için kullandığım goldberg emulatoru dosyalarını attılar ve oyun direk açıldı. Virüs taraması ve Wireshark gibi ağ izleme programlarında kontrol yaptım anormal bir şey de yok. Zaten sunucularında 20K'ya yakın kişi var. Çalışmasını hiç beklemiyordum vallahi. Neyse en azından artık satın alıp iade etmekle uğraşmam. Steam bir gün Iade'yi kabul etmezse fena patlardım :D