İnceleme Silent Hill: The Short Message yorumum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barisegebalci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
Makaleler
1
Not: Yorumlarımı okurken oyunun F2P olduğunu unutmayın. F2P olmasa puanlarım farklı olurdu.

Hikaye: Hikayeyi bir Silent Hill oyunu olarak yorumlamayın çünkü buradaki asıl amaç bir mesaj vermek ve mesajı vermekte çok iyi bir iş çıkarmış adında olduğu gibi kısa fakat öz bir oyun. Bir kısmı sinir bozucuydu o yüzden yarım puan kırdım 9.5/10

Oynanış: Oynanışı güzeldi, korku doluydu, birkaç yerde aşırı korktum. Oyunda FPS düşüşleri yaşadım fakat yüksek ihtimal sırf bende vardı konsolumun bulunduğu yerde pek hava atamayacağı için sorun başka yaşayan görmedim o yüzden zaten en son kısmı oynayamadım internetten izledim zaten pek farkı yoktu izleme ile oynamanın o kısımda. Oynanışını sevdim. 9/10

Grafikler:
Oyunun grafikleri bir F2P oyuna göre çok güzeldi ara sahneleri beğendim gerçek aktörler ile çekilmiş bazı yerlerde cidden o gerilimi veriyor korku anlamında fakat bazı yerleri görmek zor olduğu için 1 puan kırıyorum 9/10

Ses ve bölüm dizaynı: Mükemmeldi sesler çok güzel dizayn edilmiş bölümlerde bir o kadar güzeldi hatta bazı yerlerde P.T'yi andırdı bana cidden çok sevdim. 10/10

Kapanış

Korku oyunlarını seviyorsanız oynayışa göre 1:30 veya 2 saatlik güzel bir deneyim sunuyor oyun zaten bedava olduğu için denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Oyunun verdiği mesaj çok anlamlı cidden bazı kişilere gerekli bu mesaj ve yorumumu oyundan bir alıntı ile kapatmak istiyorum:

Başkalarıyla aranda bir bağlantı aramak güçsüzlüğün bir işaretidir... Kaçmaktır. En güçlü hayvanlar grup kurmazlar; yalnız dolaşırlar, ve yaşamak için sadece kendilerine ihtiyaçları vardır. Bir gruba girmek için kendilerine ihanet edenler acınası haldeler. Öyle yaşamanın hiçbir güzelliği yok.

İyi oyunlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…