Detaylar
Kim cevapladı?Galaxy Buds 3 kullanıcısı olarak, gayet memnunum (isterseniz deneyimlerimi paylaşırım). Fakat şöyle bir eksi var: Çift cihaz desteği bulunmuyor.Arkadaşlar merhaba, silikonsuz ve Bluetooth'lu kaliteli bir kulaklık arıyorum. AirPods çok pahalı Galaxy Buds 3 düşünüyorum. PC'de de kullanmayı düşünüyorum. Mikrofonu iyi olsa güzel olur. Telefonum Xiaomi.
shitokaze
Üyecik
yok ben hem pc hem telefonu aynı anda kullanmayacağım. Ya pcde ya da telefon da. Telefonum Xiaomi herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Veya pcde. Mikrofonu güzel mi?Galaxy Buds 3 kullanıcısı olarak, gayet memnunum (isterseniz deneyimlerimi paylaşırım). Fakat şöyle bir eksi var: Çift cihaz desteği bulunmuyor.
- Makaleler
- 23
Sennheiser Accentum Open modeline bakabilirsin.Arkadaşlar merhaba, silikonsuz ve Bluetooth'lu kaliteli bir kulaklık arıyorum. AirPods çok pahalı Galaxy Buds 3 düşünüyorum. PC'de de kullanmayı düşünüyorum. Mikrofonu iyi olsa güzel olur. Telefonum Xiaomi.
- Makaleler
- 23
Benim yok. Butce 1.000 TL civarina duserse Huawei FreeBuds SE 3 oneririm.
shitokaze
Üyecik
Peki KZ kulaklıkları? Silikonlu biliyorum ama öneriniz var mı onda?Benim yok. Butce 1.000 TL civarina duserse Huawei FreeBuds SE 3 oneririm.
- Makaleler
- 23
Kotu. Kablolu mu alacaksin?Peki KZ kulaklıkları? Silikonlu biliyorum ama öneriniz var mı onda?
shitokaze
Üyecik
hayır kablosuz ama sanırım sennheiser alacağım
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun simdiden.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-