Kadir Tınaz 2 Başarılı Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 102 Çözümler 8 Beğeniler 19 Yer Bolu Dün 21:38 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarı her açtığımda bir site açılıyor Malwarebytes ile taratıyor ve temizliyorum yine tekrarlanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarı her açtığımda bir site açılıyor Malwarebytes ile taratıyor ve temizliyorum yine tekrarlanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Kadir Tınaz Bugün 16:47 Arkadaşlar Kaspersky ile tüm bilgisayarı tarattım. Tarama sonucunda 2 tane virüs buldu. Sildim ve sorun çözüldü.
Arkadaşlar Kaspersky ile tüm bilgisayarı tarattım. Tarama sonucunda 2 tane virüs buldu. Sildim ve sorun çözüldü.
KS KS Kadir Tınaz 2 Başarılı Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 102 Çözümler 8 Beğeniler 19 Yer Bolu Bugün 16:47 #11 Arkadaşlar Kaspersky ile tüm bilgisayarı tarattım. Tarama sonucunda 2 tane virüs buldu. Sildim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar Kaspersky ile tüm bilgisayarı tarattım. Tarama sonucunda 2 tane virüs buldu. Sildim ve sorun çözüldü.