Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Hocalarım iyi akşamlar. Ben Techolay hesabımın şifresini, yıllardır kullandığım YouTube hesabımın şifresi ve birkaç şeyin daha bilgilerini notlar kısmına yazıp ekran görüntüsü aldım. Sonra açıkta dolaşmasın diye çöp kutusuna attım. Orada beklemiş de beklemiş benim de haberim yok. meğerse 30 günü geçtikten sonra kalıcı olarak siliniyormuş. Bir baktım yok. Bu silinen fotoğraflar telefonun bir köşesinde depolanıyor mu yani ben arayınca eski fotoğraflara ulaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Umarım bulur abi yüklüyorum.

@ZCPS21 abi benim tam olarak ne yapmam lazım uygulama Türkçe değil ve bir sürü sekme var. Kusura bakma seni uğraştırıyorum.
Bir uygulamayı yüklüyeyim, bakayım, sonra cevaplarım.
Ne demek yavrum, sorun yok.

@XEfe.Bey ilk önce uygulamaya girip ana menüden en üstteki "search for lost photos" simgesine tıkla, dosyalarını tarayarak fotografları bulacak.

Elbette uygulamaya erişim izni vermeyi unutma.

Ardından geri yüklemek istediğin görselleri seçerek ekranın altında kalan "recovery" butonuna tıkla, "recovery" adlı butona tıkladıktan sonra görselleri nereye yüklemek istediğini soracak.
Ben, o ekrandan ortadaki seçeneği seçerek dosyalarım uygulamasında yeni klasör oluşturmanı öneririm.
Oluşturduğun klasörün konumuni hatırla, oradan istediğin işlemi yaparsın.

Video aratacaksan yine anlattıklarımın aynısını yaparsın, ayrıca görsellerin kalitesini düşürmediğini gördüm.
Eski Android sürümünde bunun için kullandığim uygulama vardı, cihazını tarayıp silinen fotoğrafları buluyordu ama kalitesi düşük oluyordu.

Şunu dene.

@ZCPS21 abi benim tam olarak ne yapmam lazım uygulama Türkçe değil ve bir sürü sekme var. Kusura bakma seni uğraştırıyorum.

Son düzenleme:

@XEfe.Bey ilk önce uygulamaya girip ana menüden en üstteki "search for lost photos" simgesine tıkla, dosyalarını tarayarak fotografları bulacak.

Ardından geri yüklemek istediğin görselleri seçerek ekranın altında kalan "recovery" butonuna tıkla, "recovery" adlı butona tıkladıktan sonra görselleri nereye yüklemek istediğini soracak.
Ben, o ekrandan ortadaki seçeneği seçerek dosyalarım uygulamasında yeni klasör oluşturmanı öneririm.

Video aratacaksan yine anlattıklarımın aynısını yaparsın, ayrıca görsellerin kalitesini düşürmediğini gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Abi ne güzel bir insansın teşekkür ederim. Telefonda ne var ne yok buldu, oyunlardan ekran görüntüsü alıp sildiğim şeyler bile çıktı. Demek ki hiçbir şey tam olarak silinmiyor telefonun kafasında kalıyor.