Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Arkadaşlar az önce WhatsApp'ta kendi sohbetimi sildim. Bütün ders kayıtlarım falan oradaydı. Geri getirmem lazım, yardımcı olacak var mı?
Eğer yedekleme açıksa uygulamayı silin, yeniden yükleyin ve giriş yapın. Ardından ‘Yedekleme aktif edilsin mi?' tarzı bir soru çıkacaktır, evet butonuna tıklayın.
Eğer yedekleme yoksa imkânsız diye biliyorum maalesef.
Ethem Efe
Üstün
Arkadaşlar az önce WhatsApp'ta kendi sohbetimi sildim. Bütün ders kayıtlarım falan oradaydı. Geri getirmem lazım, yardımcı olacak var mı?
Yedeklemenin ne zaman yapıldığı da önemli. Yakın bir zamanda yapılmadıysa diğer mesajların silinmiş olma ihtimali de var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yedekleme açıksa uygulamayı silin, yeniden yükleyin ve giriş yapın. Ardından ‘Yedekleme aktif edilsin mi?' tarzı bir soru çıkacaktır, evet butonuna tıklayın.
Eğer yedekleme yoksa imkânsız diye biliyorum maalesef.
iCloud açık ve WhatsApp'ta aktif gözüküyor ama uygulamada sohbet yedeklemesi kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Üstteki yazılanlardaki gibi, yedekleme varsa silip yükleyin yedeklemeyi aktifleştirin. Eğer yoksa geri getiremezsiniz, ki getirebiliyorsanız bu yasal bir şey değil, getirememeniz lazım.
Vallahi tek derdim o olsaydı silip tekrar yükledim şimdi telefonunuzla QR kod kullanarak giriş yapın diyor. Yav zaten telefonumdan sildiğim için giriş yapmaya çalışıyorum ne saçma bir uygulama bu?Üstteki yazılanlardaki gibi, yedekleme varsa silip yükleyin yedeklemeyi aktifleştirin. Eğer yoksa geri getiremezsiniz, ki getirebiliyorsanız bu yasal bir şey değil, getirememeniz lazım.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-