Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

termalmacun 2

Başarılı
Geçen hafta GoodbyeDPI'ı ve Kaspersky'ı silmiştim ama bugün hizmetlerde gezerken GoodbyeDPI ve Kaspersky hizmetinin olduğunu fark ettim. Bunları nasıl tamamen yok edebilirim?

1734269248731.webp

1734269355946.webp

Çözüm
Hizmetin adı benim sistemimdeki ile aynı gözüküyor.

2024-12-15_16-59.webp

İlk olarak uygulamayı kapatın. Uygulamayı sorun yaşamaması için yönetici olarak çalıştırın. Sonra görselde gösterdiğim seçeneği seçip kaldırın. Seçeneğin adı: Kaspersky Basic/Standard/Plus/Premium MR 19

2024-12-15_17-00.webp
Kaspersky bağlantıdaki yazılım ile kaldırırsan daha iyi olur. Hatta yükleyip dene, belki artıkları temizler.

GoodbyeDPI için hizmeti ayrıca silmen gerekiyor. Kaspersky hizmetlerini de bu yöntemle silebilirsin.

@Learnof BC Uninstaller daha iyidir. Ama bu uygulamalar hizmetler kısmına karışmıyor. Uygulamanın kaldırma aracının silmesi gerekiyor.

Kaspersky bağlantıdaki yazılım ile kaldırırsan daha iyi olur. Hatta yükleyip dene, belki artıkları temizler.

GoodbyeDPI için hizmeti ayrıca silmen gerekiyor. Kaspersky hizmetlerini de bu yöntemle silebilirsin.

@Learnof bc uninstaller daha iyidir. Ama bu uygulamalar hizmetler kısmına karışmıyor. Uygulamanın kaldırma aracının silmesi gerekiyor.

Deneyip yazacağım, teşekkürler.

@Learnof bc uninstaller daha iyidir. Ama bu uygulamalar hizmetler kısmına karışmıyor. Uygulamanın kaldırma aracının silmesi gerekiyor.

Kaspersky remover uygulamasında select a product kısmında bir ton uygulama var. Hangisi?

Daha önceden kaldır ve yükle yaptıysanız çok fazla artık da kalmış olabilir. Görselde mavi ile işaretli seçeneği bulup silmeyi deneyin.

Hizmetin adı benim sistemimdeki ile aynı gözüküyor.

2024-12-15_16-59.webp

İlk olarak uygulamayı kapatın. Uygulamayı sorun yaşamaması için yönetici olarak çalıştırın. Sonra görselde gösterdiğim seçeneği seçip kaldırın. Seçeneğin adı: Kaspersky Basic/Standard/Plus/Premium MR 19

2024-12-15_17-00.webp

Çözüm