İkisi birden olsun istiyorsan RS120'de alabilirsin. Performansı o kadar iyi olmasa da şık fanlar performansı idare edecek düzeyde sadece bu ikisinden geride. Air Blazer 120'ler pek sağlıklı fanlar değiller bu arada. İki versiyonundan da 10 küsur tane kullanıp satmış birisi olarak konuşuyorum.

İkisi birden olsun istiyorsan RS120'de alabilirsin. Performansı o kadar iyi olmasa da şık fanlar performansı idare edecek düzeyde sadece bu ikisinden geride. Air blazer 120'ler pek sağlıklı fanlar değiller bu arada. İki versiyonundan da 10 küsur tane kullanıp satmış birisi olarak konuşuyorum.

Hocam attığınız gördüm ama bana performanslı fan lazım, ekran kartını soğutmak için. Üst tarafa takacağım ve kasanın üstünde toz filtresi var, sanırım bu yüzden Arctic P12 alacağım. Sizce?

RS120 ile P12 Max arasında pek fark olacağını düşünmüyorum bu arada. İki fanın değeri de zaten birbirine yakın.

Güvenebileceğim ve tek satan yer İtopya o da 800TL civarı satıyor, diğer sitelere pek güvenemedim. Bilmediğimden sormak istiyorumm CFM değeri her şey değil tabii de, biri 72 biri 81 nasıl yakın performans oluyor anlamadım.

Güvenebileceğim ve tek satan yer İtopya o da 800TL civarı satıyor, diğer sitelere pek güvenemedim. Bilmediğimden sormak istiyorumm CFM değeri her şey değil tabii de, biri 72 biri 81 nasıl yakın performans oluyor anlamadım.

72 ile 81 CFM arasında sıcaklık olarak pek fark hissetmezsin. Ha gider Air Blazer alırsın o zaman başka eper fark var arada CFM olarak. Ayrıca bahsi geçen RS120 ve P12 Max'ın statik hava basınçları da neredeyse aynı. Buradan alabilirsin:

Burası İtopya'dan daha iyi bile ürün sonrası destekte.

72 ile 81 CFM arasında sıcaklık olarak pek fark hissetmezsin. Ha gide Air Blazer alırsın o zaman başka eper fark var arada CFM olarak. Ayrıca bahsi geçen RS120 ve P12 Max'ın statik hava basınçları da neredeyse aynı. Buradan alabilirsin:

Burası İtopya'dan daha iyi bile ürün sonrası destekte.
Bana şöyle dediler, Air Blazer güzel ama sesli, P12 statik hava basınçlarında daha iyi. P12 daha stabil çalışır vs. dediler. Ben o yüzden P12 almak istedim.

Bana şöyle dediler, Air Blazer güzel ama sesli, P12 statik hava basınçlarında daha iyi. P12 daha stabil çalışır vs. dediler. Ben o yüzden P12 almak istedim.

Ses sorun değil sessiz bir kullanım çizelgesi çizilir ancak zamanla vibrasyon artıyor ve bozuluyor AB120'ler.