Çözüldü SIM kart çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
SIM kartım ne kendi telefonumda ne başka bir telefonda çalışmıyor. Başka SIM kartlar denedim telefonumda onlar çalışıyor.

Dün telefonu tamamen kapatıp uyudum geri uyanıp açtığımda SIM kartın olmadığını gördüm. Telefonla ilgili sanmıştım ama SIM kartım diğer telefonlarda yine çalışmıyordu. Fiziksel bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü SIM kartı çıkarmadım bile telefondan. Ödenmemiş faturam falan yok. Aynı marka SIM kart takınca çalışıyor, çekmeme gibi bir durumda yok.

Bildiğiniz bir şey var mı yoksa Türk Telekom'u aramalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır teşekkürler.

Yok, normalde PIN var onu bile sormuyor. Bozulmuş sanırım.

@xahve hocam para vermem gerekiyor mu yeni kart için? 0 kart parası mı ödeyeceğim? Daha yeni almıştım kartımı.
O iş biraz gittiğiniz bayiye bağlı, normal sokak arası bayiler ücret isteyeceklerdir. Ama Türk Telekom'un müdürlüğüne gidip kartın bozuk olduğunu söylerseniz muhtemelen ücret istemeden yenisini verirler.
Eğer görüyorda sinyal almıyorsa Türk Telekom kaynaklıdır. Ama hiç görmüyorsa, PIN sormuyorsa kart bozuktur.

Kart bozulmuştur, başıma gelmişti, Türk Telekom'a gidip yeni kart isteyin.
Tamamdır teşekkürler.

Eğer görüyorda sinyal almıyorsa Türk Telekom kaynaklıdır. Ama hiç görmüyorsa, PIN sormuyorsa kart bozuktur.

@xahve hocam para vermem gerekiyor mu yeni kart için? 0 kart parası mı ödeyeceğim? Daha yeni almıştım kartımı.

Tamamdır teşekkürler.

O iş biraz gittiğiniz bayiye bağlı, normal sokak arası bayiler ücret isteyeceklerdir. Ama Türk Telekom'un müdürlüğüne gidip kartın bozuk olduğunu söylerseniz muhtemelen ücret istemeden yenisini verirler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…