Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 30 Ağustos 2024 #1 Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.476 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.080 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #21 Alawar dedi: Uç senaryo bunlar, telefoncunun yapabileceğine yüksek ihtimalle bakmıyorum. SIM'den ziyade telefona gömmesi daha olası zaten. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben bu kadar düzenek kurulacak bir insan olduğuma inanmadığım için direkt hiç olasılık vermiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Alawar dedi: Uç senaryo bunlar, telefoncunun yapabileceğine yüksek ihtimalle bakmıyorum. SIM'den ziyade telefona gömmesi daha olası zaten. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben bu kadar düzenek kurulacak bir insan olduğuma inanmadığım için direkt hiç olasılık vermiyorum.
tearsbeforecrying Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 436 Çözümler 2 Beğeniler 226 30 Ağustos 2024 #22 erdym dedi: Şahsen ben bu kadar düzenek kurulacak bir insan olduğuma inanmadığım için direkt hiç olasılık vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefoncu kendisi yapmak zorunda mı? Artı 0 Eksi
erdym dedi: Şahsen ben bu kadar düzenek kurulacak bir insan olduğuma inanmadığım için direkt hiç olasılık vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefoncu kendisi yapmak zorunda mı?