X XoX Çalışkan Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 25 Beğeniler 2 19 Mart 2026 #1 Elimde 4G modem var fakat herhangi bir cihazdan bağlanırken hata alıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
TheMoon Çalışkan Katılım 21 Ocak 2026 Mesajlar 31 Beğeniler 11 19 Mart 2026 #2 XoX dedi: Elimde 4G modem var fakat herhangi bir cihazdan bağlanırken hata alıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın modeli nedir? Ya da kablo yardımıyla bağlanabiliyor musun?
XoX dedi: Elimde 4G modem var fakat herhangi bir cihazdan bağlanırken hata alıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın modeli nedir? Ya da kablo yardımıyla bağlanabiliyor musun?
KS KS X XoX Çalışkan Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 25 Beğeniler 2 20 Mart 2026 #3 Tenda MF6 modeli. Kablo ile bağlanacak bir yeri yok. Telefonlarda çok sorun yok ama mesela android box'a bağlanmıyor. Telefon üzerinden paylaşım açınca o zaman telefon üzerinden bağlanıyor sadece.
Tenda MF6 modeli. Kablo ile bağlanacak bir yeri yok. Telefonlarda çok sorun yok ama mesela android box'a bağlanmıyor. Telefon üzerinden paylaşım açınca o zaman telefon üzerinden bağlanıyor sadece.