Rehber Simbrief Dispatch kullanımı ve uçuş rotası oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren T.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    online uçuş

Hocam ben ekstradan bir paket daha indirdim, içinde 3 adet klasör var: Effects, SimObjects\Airplanes, Textures. Bunların 3'ünü de FSX root dizinine kopyaladım. vPilot'a özel bir kural ekledim bunları algılaması için. Ve IVAO'nun MTL dosyalarını kullanmaması için devre dışı bıraktım. Ayarları buraya bırakıyorum:

Dediğim gibi, yeni indirdiğim paketi SimObjects\Airplanes'e attığım için 2216 model gözüküyor, normalde 143 falan. IVAO'nun MTL dosyaları uyuşmaz diye yapmıştım. Ancak silebilirim, boşa yer kaplamasın. IVAO'nun modelleri uyuşur mu hocam? Ona göre sileyim.

Evet attığım dosyayı kural olarak ekleyin yeterli. IVAOnun modelleri FLAi'den daha iyidir, uçakların flapleri/iniş takımları/motor çalışıp çalışmaması gibi durumlara göre animasyonlar filan da oluyor.

Hocam IVAO'da biraz fazla modelim var ama Hepsini indirmiştim MTL Installer'dan. Hepsi var mı kuralın içinde?
Bu da zaten tamamı için yapılmış ancak güncel olmayabilir. Güncel değilse en kötü birkaç tane havayolunu beyaz görürsünüz sıkıntı olmaz.

Güncelini nereden bulabilirim hocam? İnceledim, tamamı yokmuş da.
Modelleri taratıp bu tür dosya yazan yazılımlar var ama yakın zamanda yapmadığım için ismi aklıma gelmedi. Size bir zararı olmaz bunu kullanabilirsiniz. Türkiye'deki havayolları sıkıntısız çalışır bununla. Pegasus A320/737, THY 737/777/787/320/330/350 çalışıyordu yurt dışında da neredeyse tüm havayolları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…