Audio Poet
Çalışkan
Windowsta aygıt yöneticisinden dacı bulup özelliklerden driverı devre dışı bırakarak deneyebilirsin. Empedansdaki değişiklikten dolayı olabilir.
Baktım ama bulamadım.Windowsta aygıt yöneticisinden dacı bulup özelliklerden driverı devre dışı bırakarak deneyebilirsin. Empedansdaki değişiklikten dolayı olabilir.
İnsan arabirim cihazları kategorisinde oluyor. Direkt ismiyle de gözükebilir, usb aygıtı, usb ses giriş aygıtı vs gibi isimlerle de gözükebilir. O dönüştürücü bende olmadığı için hangi isimde gözüktüğünü bilmiyorum. Çıkartıp taktığında o listeye hangisi ekleniyorsa o şekilde bulabilirsin.
İnsan arabirim cihazları kategorisinde oluyor. Direkt ismiyle de gözükebilir, USB aygıtı, USB ses giriş aygıtı vs gibi isimlerle de gözükebilir. O dönüştürücü bende olmadığı için hangi isimde gözüktüğünü bilmiyorum. Çıkartıp taktığında o listeye hangisi ekleniyorsa o şekilde bulabilirsin.
Tablette düzgün çalışıyorsa Windows driverı güç yönetiminden dolayı yapıyor olabilir, belki bu şekilde çözülür. Çözülmezse driverı tekrar etkinleştirirsin.