SIMGOT EP5 ve yanında ses kartı almak mantıklı mı?

Bütçe
6.500 TL

DESMOND

Çalışkan
Kulaklık arıyorum birkaç gündür ve ben genelde çabuk karar veren biri değilim. Çok kararsız biriyim açıkçası. Biraz yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum GameGaraj X5T model. Daha iyi bir performans için şu an veya kulaklığı aldıktan birkaç ay sonra ses kartı da alabilirim. Sizce doğru bir seçenek mi yoksa farklı bir kulaklık vs. öneriniz var mı? 2-3 gün içinde en geç sipariş vermek istiyorum.

Çinliler kafa ustu Hi-Fi kulakliklarda hala gerideler. Kulak ustu olmasi sart mi? Daha iyi performans icin kulak ici almani tavsiye ederim.
Ben oldum olası kulak içi kulaklık sevmiyorum. Telefonda kullanırken bile kauçuk mu oluyor ne oluyorsa o plastik olanları sevmiyorum özellikle. Kulak üstü benim tercihim olur. Asus ROG Pelta önerdiler başka bir yerde düşünüyorum hala

Bu ikisinden birini al o halde. Ses kalitesi olarak butcenin en iyileri.

Hifi iyi olabilir ama sonuçta yine bir ses kartı gerekli olacaktır ki 8k zaten bütçenin üstü ekstra ses kartı da eklersek 10k bulur bu kulaklık.
Ses karti olarak fazla ucmana gerek yok fiyat olarak. Bu yeterli.

Yani hocam mikrafonu da yok mikrofon al ses kartı al fiyat git gide 2ye katlanıyor maalesef bunu almam

Ses kartına gerek yok. Acele etme. 113dB hassasiyeti var ve 32 ohm empedans. Beslemesi çok kolay. Cızırtı, patırtı vs duyarsan ses kartı düşünürsün.

Ses kartına gerek yok. Acele etme. 113dB hassasiyeti var ve 32 ohm empedans. Beslemesi çok kolay. Cızırtı, patırtı vs duyarsan ses kartı düşünürsün.
Ya işte çok farklı görüşler olunca iyice kafam karışıyor. Asus Rog Pelta önerdi arkadaş Sımgot da kablo kalabalığı var ama en iyi performansı hangisi verir bilemiyorum tabiki. Ses kartı için de acele etmiyorum birkaç ay sonra da alırım duruma göre 1500TL civarına güzel bir şey bulunur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…