OverallTaken
Uzman
Merhaba dostlar. Simgot EW300 aldım ve kullanıyorum, her şey çok iyi ancak sesler Rust'ta biraz fazla patlıyor. Gemini bana şöyle bir ayar yaptırdı, sizce daha iyisi var mıdır?
Hocam silah sesleri çok fazla ayak seslerinin önüne geçiyor.PC için Equalizer APO ve Peace arayüzünü kullanmak daha mantıklı, PC'deki en gelişmiş EQ bu. Ayrıca sesler patlıyor derken neyden bahsediyorsun?
Hocam silah sesleri çok fazla ayak seslerinin önüne geçiyor.
Ses seviyesini çok mu açıyorsun? IEM'lerde zaten %30-40 ses bile yetiyor, %60'tan sonra kulak tırmalamaya başlar uzun vadede işitme kaybı yaşarsın ben oyunları %25'de oynuyorum o ses seviyesi bile yeterli geliyor.
Hocam önüne geçiyor manasında ben Windows %20 rust 40'da oynuyorum zaten.Ses seviyesini çok mu açıyorsun? IEM'lerde zaten %30-40 ses bile yetiyor, %60'tan sonra kulak tırmalamaya başlar uzun vadede işitme kaybı yaşarsın ben oyunları %25'de oynuyorum o ses seviyesi bile yeterli geliyor.
Büyük ihtimal EW300'deki planar sürücüden dolayı üst frekanslar fazla geliyor. 3000 ve 6000 Hz aralığını EQ ile kıs.Hocam önüne geçiyor manasında ben Windows %20 rust 40'da oynuyorum zaten.