Fernbus'un yanında ETS 2 arcade tipi oyun gibi, sadece gaz ve fren.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
3 gun once indirip oynadım. Bus Simulator 2021'in yapımcıları yapiyor sanirsam ya da oyle bir sey. Normalde bu işler Avrupa temelli oluyorken bu sefer ABD temelli yapmışlar. Önceki oyunlarında San Fransisco üzerinden kurgulanmış bir haritaları vardi gerçi. Bus Bound'da seslere daha onem verilmiş, eski oyunlarında sesler cidden berbattı. Bus Simulator 21'de hem ABD hem Avrupa araçlarını seçebiliyorduk, demodan anlamak zor ama Avrupa haritası gelirse ve Man Lion's City gibi araçlar da gelebilir, harika olur.
Bir tık daha arcade kaliyor ama bir yandan da güzel, karışık değil. Otobüsünü sürüyorsun sadece. Haritalar yine küçük, tam halinde toplarlar umarım.
CyHaN_Atalay
Uzman
Peki ince ve dar yollar var mı? ETS 2'de kendimize rota çizeriz gizli ve ince yollardan aynı onun gibi yollar varsa güzel olur gibi. Ben dümenden izlemiştim oynanış videosunu ama pekte fazla iyi bakmamıştım.3 gun once indirip oynadım. Bus Simulator 2021'in yapımcıları yapiyor sanirsam ya da oyle bir sey. Normalde bu işler Avrupa temelli oluyorken bu sefer ABD temelli yapmışlar. Önceki oyunlarında San Fransisco üzerinden kurgulanmış bir haritaları vardi gerçi. Bus Bound'da seslere daha onem verilmiş, eski oyunlarında sesler cidden berbattı. Bus Simulator 21'de hem ABD hem Avrupa araçlarını seçebiliyorduk, demodan anlamak zor ama Avrupa haritası gelirse ve Man Lion's City gibi araçlar da gelebilir, harika olur.
Bir tık daha arcade kaliyor ama bir yandan da güzel, karışık değil. Otobüsünü sürüyorsun sadece. Haritalar yine küçük, tam halinde toplarlar umarım.
miraçov
Üstün
En başarılı 2 smilasyon oyunu var, digital combat Simulator ve xplane 11.onlarda uçuş simülasyonları zaten. ETS 2 ve diğer taşıt simülasyon oyunları maalesef çok gerçekçi değil.
DarthGorsoy
Bilgin
Peki ince ve dar yollar var mı? ETS 2'de kendimize rota çizeriz gizli ve ince yollardan aynı onun gibi yollar varsa güzel olur gibi. Ben dümenden izlemiştim oynanış videosunu ama pekte fazla iyi bakmamıştım.
Sehir kurgusal oldugunda map hep küçük oluyor, cok da dar yollar vs. yok ama zamanla izleyip görürüz. Özellikle şehrin dışında biraz daha kırsal alanlar gelirse.