CyHaN_Atalay
Uzman
Peki hocam Mudrunner mı Snowrunner mı?Taşımacılık simülatörü olmasa da Snowrunner öneriyorum.
Peki hocam Mudrunner mı Snowrunner mı?Taşımacılık simülatörü olmasa da Snowrunner öneriyorum.
Mud çok oynamadım Snow daha yeni olduğu için onu oyna.
Mud almıştım bende onu oynarım Snowrunner almak yerine başka oyun aldıydım sepet full taşıt simülasyon kaynamasın diyeMud çok oynamadım Snow daha yeni olduğu için onu oyna.
ETS 2 onun yanında bebe oyunu kalır, gerek araç mekanikleri gerek gerçekçilik olarak. Yanlış bilmiyorsam ETS 2'de yağmur yağdığı zaman araç dışarıdan ıslak görünmüyor sadece kamerayı içe alınca cama yağmur düşüyordu. Eminim bunu hala düzeltmemişlerdirMud almıştım bende onu oynarım Snowrunner almak yerine başka oyun aldıydım sepet full taşıt simülasyon kaynamasın diyeTeşekkür ederim cevaplar için.
Çoğu piyasaya öyle sanırsam. Parayı bulan yatıyor. Oyun piyasasına bakınca aslında bir nevi şanslı sayıyorum büyük markaları. Zaten oyun dünyasının ilkleri olduğu için sadece isimleri var. En iyi örnek EA. Need for Speed mesela her ne kadar günümüze göre bir Arcade yarış oyunu için gerekli şeyleri karşılamasa da zamanında oyun piyasasının -Arcade yarış kısmının- ilklerinden olduğu için yine de popüler; Ubisoft'un Far Cry ve Assassin's Creed serisi içinde öyle. SCS ve diğer markalar içinde aynı şeyler geçerli.ETS 2 onun yanında bebe oyunu kalır, gerek araç mekanikleri gerek gerçekçilik olarak. Yanlış bilmiyorsam ETS 2'de yağmur yağdığı zaman araç dışarıdan ıslak görünmüyor sadece kamerayı içe alınca cama yağmur düşüyordu. Eminim bunu hala düzeltmemişlerdirİnsanlar mevsim diye yalvarıyor çok mu zor şu oyuna mevsimleri eklemek? Bu Avrupa çıkışlı oyunların birçoğu parayı bulduğu zaman full-time yatışa geçiyor, şimdilik CDPR çizgisini bozmadı.
Spintires vardı birde. Steam'de yok galiba.ETS 2 onun yanında bebe oyunu kalır, gerek araç mekanikleri gerek gerçekçilik olarak. Yanlış bilmiyorsam ETS 2'de yağmur yağdığı zaman araç dışarıdan ıslak görünmüyor sadece kamerayı içe alınca cama yağmur düşüyordu. Eminim bunu hala düzeltmemişlerdirİnsanlar mevsim diye yalvarıyor çok mu zor şu oyuna mevsimleri eklemek? Bu Avrupa çıkışlı oyunların birçoğu parayı bulduğu zaman full-time yatışa geçiyor, şimdilik CDPR çizgisini bozmadı.
O çok eski 11 yıllık. Bunu geliştirenler şimdi Roadcraft diye bir oyun çıkardı ama oyunda hasar alma yok, gece gündüz döngüsü yok
Bence bilerek yapıyorlar. Yoksa gece ve gündüz döngüsünü koymak ne kadar zor olabilir ki?O çok eski 11 yıllık. Bunu geliştirenler şimdi Roadcraft diye bir oyun çıkardı ama oyunda hasar alma yok, gece gündüz döngüsü yok![]()
Snowrunner bu adamların elinden çıktı ama gel görelim ki böylesine simülasyondan uzak bir yapım çıkartıyorlar. Çıkıştan 3-4 ay sonra DLC yayınladılar sanırım bunlarda bozdu.Bence bilerek yapıyorlar. Yoksa gece ve gündüz döngüsünü koymak ne kadar zor olabilir ki?
Bence yaptıkları bazı oyunların arcade, simcade ve simülasyon olarak yapmak istiyorlar. Yazdığın muhabbeti bilmiyorum doğrudur ama madem oyunları farklı farklı yapıyorlar niş kitle yerine çok az daha geniş kitleye oynamak istiyorlar gibi görüyorum fikrimce.Snowrunner bu adamların elinden çıktı ama gel görelim ki böylesine simülasyondan uzak bir yapım çıkartıyorlar. Çıkıştan 3-4 ay sonra DLC yayınladılar sanırım bunlarda bozdu.