Simülasyon oyunlarının çoğu kısa, çerezlik oyunlar oluyor. Uzun soluklu bir simülasyon oyunu arıyorsan benim de oynadığım Microsoft Flight Simulator onerebilirim. Tabi biraz öğrenmeye açık olman gerek zira ilk baslarda karışık gelebilir.

Merhabalar. GTA 5 başladığımdan bitirene kadar yeni bir hikayeli oyun başlamak istemiyorum. Onun yerine simülasyon oyunu arıyorum; restoran veya otel işletme tarzı. Önerdiğiniz simülasyon oyunları nelerdir?
(Otel ve restoran işletmeyi örnek olarak verdim, hepsi olur.)
"Satisfactory, Hearts Of Iron 4" ve "Oxygen not included" önerdiğim oyunlar. Satisfactory özellikle çok uzun soluklu bir oyun. Son güncellemelerden sonra iyi oldu ama oynayacaksanız Haziran ayının başında bir güncelleme daha gelecek onu bekleyebilirsiniz.

Ayrıca "Hearts Of Iron 4" Simülasyon-Strateji oyunu. Hani arayacağınız türlere benzer bir oyun değil. Ayrı bir kategoriye alsak daha doğru olabilir.

Hocam big ambitions ve RimWorld simülasyondan bir tık uzak ama çerezlik oynanabilecek oyunlar. RimWorld'ü çözmesi biraz zor olur fakat big ambitionsda F1 basarak menüden kolayca yardım alabilirsiniz.