isot_tozu 2 Çalışkan Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 10 Bugün 18:57 #1 Merhaba, Windows PC'de Qualcomm ve MediaTek sürücüleri kurdum ama sınama modu yazısı geldi (imzasız sürücü yazısı). Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?
Merhaba, Windows PC'de Qualcomm ve MediaTek sürücüleri kurdum ama sınama modu yazısı geldi (imzasız sürücü yazısı). Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?
Çözüm westra Bugün 19:06 isot_tozu dedi: Baktım çalıştırdım ama yine de bir çözümü olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir de şu toolu dener misiniz? GitHub - machineonamission/uwd2: A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2 github.com
isot_tozu dedi: Baktım çalıştırdım ama yine de bir çözümü olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir de şu toolu dener misiniz? GitHub - machineonamission/uwd2: A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2 github.com
AsiI 76 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 4.057 Makaleler 11 Çözümler 18 Beğeniler 2.119 Yer Karabük Bugün 19:10 #11 isot_tozu dedi: İki tane program varmış biri uwd biri ise uwd2. Genişletmek için tıkla... Genel adı UWD olarak geçtiği için öyle demiştim. Artı 0 Eksi
isot_tozu dedi: İki tane program varmış biri uwd biri ise uwd2. Genişletmek için tıkla... Genel adı UWD olarak geçtiği için öyle demiştim.
KS KS isot_tozu 2 Çalışkan Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 10 Bugün 19:10 #12 Bu hiçbir işe yaramadı idi. Dosya Ekleri 1789315811608.webp 1,2 KB · Görüntüleme: 10 Artı 0 Eksi