Sınav anında büyük tuvaletin gelmemesi için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sınav
Zaten normal şartlarda sınav anında sınava odaklanmaktan veya anın stresinden dolayı unutman lazım.

Ciddi bir konu açıyorum buna bile gülücük atıyorsun. Düzgün bir forum olduğunu düşünerek gelmiştim oysa buraya. Komik bir durum yok. Burası da mı troll dolu anlamadım.
Pek ciddi bir konuya benzemiyor, komik bir konu olduğu için gülücük attım. Yine ciddi cevap vermeme rağmen gülen bir benmişim gibi bunu bana sorman ve ardından farklı alakasız bir mesajıma gidip disslike atman asıl trolün sen olduğunu düşündürtüyor.

Zaten normal şartlarda sınav anında sınava odaklanmaktan veya anın stresinden dolayı unutman lazım.

Hocam işte deneme çözerken birden geldi. Paragrafa odaklanmıştım birde. Dediğim gibi psikolojik bir durum değil. Tamamen biyolojik. Gastroloji doktoruna da görünmeyi planlıyorum. Bu rutini değiştirmem lazım.

Normal şartlarda kahkahayı basarım ancak gerçekten sıkıntılı bir durum. Yapılacak bir şey yok mecburen tutacaksın. Sırf engellemek için etraftan duyduğun saçma sapan şeyleri yapıp mideni bozma.

Küçük tuvalet olsa tutulur fakat büyük tuvaleti tutmak neredeyse imkansız. Hele ciddi bir şekilde geldiyse. Bu zamana kadar 2-3 denemeye girdim hiçbirisinde sıkıntı çekmedim. Fakat evde uyandığımda illa 1-2 saat sonra geliyor bazen gelmiyor. Riske atmak istemiyorum.

Öncelikle herkesin her an tuvaleti gelebilir. Bunun zamanını doğru tahmin edemeyebiliriz. Benim de sınavdayken tuvaletimin geldiği zamanlar oldu. Ama hep tuttum ve bir şekilde sıkıntı olmadı. Sınavdan önce çok fazla şey yememenizi ve içmemenizi öneririm. Bir de her saniye “Tuvaletim gelmemeli, tuvaletim gelmemeli” düşüncesine girerseniz hem tuvaletiniz gelir, hem de sınava odaklanamazsınız.

İlk konumun nasıl olmasını isterdin?
Seni ve durumunu yargılamıyorum, bence olabilecek şeyler bunlar ama herkes ben gibi düşünmeyebilir.

Mesela biri geliyor ve "intihar edeceğim yardım edin" misali bir konu açıyor ve adam yeni üye olmuş ve ilk konusu bu konu. Ciddiye alıyorsun ve yardım ediyorsun ama adam bir süre sonra troll çıkıyor, troll çıktığı için de insanın güveni sarsılıyor ve benzer konulara alayla yaklaşmaya başlıyor.

Amacım seni kırmak falan değil , geçmiş olsun.

Sınavdan 1 gün önce acı yeme mide çalıştıran şeyler yeme makarna tarzı şeyler yiyebilirsin bitti gitti. Ve sınav sabahı kahvaltı yap lavabom gelir diye yapmamazlık etme.

Yemek yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…