Sınav anında büyük tuvaletin gelmemesi için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sınav

Kan şekerim düşebilir sınav anında. Ya da ne bileyim açlık hissetmek daha kötü olmaz mı? Ya da dediğin mantıklı bir gün öncesinden hiçbir şey yemeyip sınava girmeden önce yesem zaten onu vücut sindirip dışkı yapana kadar sınav biter.

Saçma sapan şeyler yapmayın normal yiyin işte kuzenim sırf bu yüzden netleri yarı yarıya düşük geldi sadece sınavdan önceki gün acı tarzı şeyler yemeyin, makarna yiyin. Sınav günü de normal domates salatalık kahvaltı yapın fazla çay içmenin bu kadar.

Ne kadar yemeniz gerekiyorsa o kadar yemek yiyin. Fazlası sorun yaratabilir. Sırf sınavda tuvaletinizin gelmemesi için yeme içmeden kısmayın. Aksine, dengede tutun.

Sınava kadar 1 ay var.

Bu ay boyunca günde en az 3 kere, kendini aşırı sakinleştirip odaklanmış bir moda sok. Ardından 18 kere şu şekilde olumlama yap: "Büyük tuvaletim uyandığım anda geliyor. Tuvalet konusunda her zaman şanslıyım."

3 kere yap, yatmadan önce de bir kez yap ve sabah kalktığında direkt tuvaletinin geleceğine odaklanarak uyu.

Mesele şu, bu senin rutinin yani programlanmış bir davranış mekanizması. Şimdi de süresini ve örüntüsünü değiştireceğiz. Ekstrem düzey inançla dediğimi yap.

Sindirim sistemini kontrol etmek için yapılacak şey basit. Herhangi bir şeker hastalığın, vs. yok ise sınavdan bir önceki gün sadece kahvaltı yap ardından da hiçbir katı besin tüketme. Acıktıkça su iç miden dolsun. Mümkünse gün içinde edebildiğin kadar hareket et sindirim hızlansın. Akşamına tuvalete çıkmayı dene. Ertesi sabah da herhangi bir şey yeme. Dişlerini fırçala sınava git. Sınavdan geldikten sonra yine çorba iç ve katı bir besin tüketme. Ertesi sabah yine bir şey yemeden dişlerini fırçala ve sınava git. 2 günde açlıktan ölmezsin.

Sınavdan önce sıvı doyurucu besinlerle beslen, bende de ona benzer bir rutin vardı, insanların rutinleri olabiliyor arkadaşlar şaka değil yani.

Ben sınavdan önce cici bebe + takviye besinle gitmiştim, o gün tuvalete bile gitmemiştim.

Sınava 1 hafta kala yediklerini hafifletip baharatsız, sossuz makarna veya sade tavuk gibi şeyler ye. Sabah erken uyanıp halletmeye çalış.

Akşamlara doğru kahvaltılık şeyler yiyin, yağsız olmasına dikkat edin. Mümkünse sabah kahvaltı yemeyin veya çok az yiyin. Ben genelde sadece bir lokmalık peynir yerim sadece, veya pirzola zeytin.

Leo iyi demiş ama sağlıklı birinin sabah kalktığında direkt gelmesi imkansız gibi bir şey. Gece yavaş çalışıp is yapsa da metabolizman hızlanması, bağırsaklarını çalışması için biraz zaman gerekiyor. Bu yüzden en mantıklısı uyku düzenini değiştirmen. Daha erken kalk ve sınav gunu evden çıkmadan önce işini halletmiş ol.

Yok ben öyle yapamam diyorsan önceki birkac gün az ye. Şimdi çok sağlıklı değil falan diyenler olacak ama en rahatı bu. İlla ilaç istiyorsan eczaneden lavman alabilirsin ama fiziksel olarak birkaç günlük açlıktan daha beter yapar seni.

Aclik derken hiçbir şey yeme demiyorum. Minimum ye, genel olarak katı ye. Sınavdan önce kek tarzı zimbirtilardan yersin. Kan şekeri falan açısından sorun olmaz.

Tutmayla olsa altına bez baglayanlar olmazdı. Gelince sınav odağı falan kalmaz. Git deyince giden bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…