Sınav anında büyük tuvaletin gelmemesi için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sınav

Bu yasak. Böyle bir şey yok diye biliyorum.

İlla içim rahat olsun sınavda tuvalet aklımı yormasın derseniz yetişkin bezi kullanabilirsiniz. En azından aklınız orada kalmaz güzel bir şekilde sınavınızı yaparsınız.

Büyük tuvaleti yetişkin bezine yapsak sınıf feci kokar gibi. Milletin hakkına da girmek istemiyorum.

@fordark sınav kılavuzunu okudunuz mu? Birisinin şikayet etmesi sonucu sinavinizin geçersiz sayilmadigi için şanslısınız. Heyet raporu olmadan o tip şeylere izin verilmiyor. Onda bile sinava basvururken belirtmek falan gerekiyor.

Hasta bezi bu durumda pek is yapmaz. İçindeki zimbirtilar sayesinde sıvı emebiliyor. İdrar konusu olsaydı is görürdü.

Yüzümün her yerine krem gibi burun sıvım bulaşıyordu yahu. Öğretmenler vardı zaten birden fazla. Klavuzu öğretmen de okudu zaten sesli olarak. Acil durum diye "Olur mu?" diye sordum. Kıyafetim bile berbat olacaktı o denli burnum akıyordu. Yazma daha fazla lütfen bana.

Bu yasak. Böyle bir şey yok diye biliyorum.

O halde sınıfın ortasında tuvaletini yap. Çıkan sese gülen olursa kurallara uyuyorum dersin. Kokudan rahatsız olanlara örnek bir vatandaş olduğunu belirtirsin. Sanki çalıp çırpıyorsun bu ne tepki böyle?

Acil durum falan yok. Kural kitabı böyle.
Onun dışında sizin yanınızdayım. Bu kadar uzun sınav yapmanın anlamı yok. TEOG idi sanırım, her ders için tahmini 1 saat civarı oturumlar yapılıyordu. İsteyince oluyormuş.
Kötü kısmı üniversitedeki sınavların da böyle olması. 3 saat oturup 4-5 sayfa kağıt doldurduğumu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…