Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Abartmadığın sürece oyun oynamak iyi gelir, bazı arkadaşlar var çevremde de görüyorum kendini kapatıyor, eğlenmekte lazım.Seneye KPSS sınavım var. Sınava çalıştıktan sonra aralarda nasıl vakit geçirebilirim? Çoğunlukla telefonda vakit geçiriyorum. Telefonda ne yapabilirim boş zamanlarda? Oyun oynarsam bana eksi mi olur?
Tamamdır hocam öyle yaparım. Zaten sınav ezbere dayalı olduğu için geneli olarak. Telefonum var oyun oynamak için sadece.Abartmadığın sürece oyun oynamak iyi gelir, bazı arkadaşlar var çevremde de görüyorum kendini kapatıyor, eğlenmekte lazım.
En son Kurtlar Vadisini bitirdim. Irak, Vatan filmlerinide izledim. Pusuya hiç başlamadım. Bu aralar film izlemek sarmıyor.Oyun oynamaktan ziyade dizi/film izleyebilirsiniz, daha az dikkat dağıtıyor.
O zaman oyun oynayacaksanız hikayeli oyun öneririm, LoL veya Valorant gibi oyunlara bulaşmayın.Tamamdır hocam öyle yaparım. Zaten sınav ezbere dayalı olduğu için geneli olarak. Telefonum var oyun oynamak için sadece.
En son Kurtlar Vadisini bitirdim. Irak, Vatan filmlerinide izledim. Pusuya hiç başlamadım. Bu aralar film izlemek sarmıyor.
- Makaleler
- 1
Ortaöğretim mi?
Bence okuma yap sınavda soruları daha çabuk çözersin hocam.
Önlisans hocam. 2 yıllık bitirdim.Ortaöğretim mi?
O oyunlar beni sarmaz zaten. Başlamayı hiç düşünmedim bile.O zaman oyun oynayacaksanız hikayeli oyun öneririm, LoL veya Valorant gibi oyunlara bulaşmayın.
Kahvaltıdan sonra kütüphaneye gittim doluydu her yer. Eve geldim 12'de. Buçukta başladım 3'te dersi bitirdim. Telefonuda kapattım etki etmesin diye bildirim filan.
Şuan boşum çalışma bitti. Yapacak bir şey bulamıyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kahvaltıdan sonra kütüphaneye gittim doluydu her yer. Eve geldim 12'de. Buçukta başladım 3'te dersi bitirdim. Telefonuda kapattım etki etmesin diye bildirim filan.
Şu an boşum çalışma bitti. Yapacak bir şey bulamıyorum.
Daha fazla çalış vaktin var ise. Ekstra hobi olarak kitap okumayı öneririm odağı arttırır ve oyun/sosyal medya gibi dikkatini dağıtmaz.