Arkadaşlar sınava 2 yılım var ama şimdiden hazırlanmaya başladım, ben normalde foruma kafa dağıtmak için arada sırada giriyorum, sizce YKS sürecinde komple bırakılmalı mı? Hedefim çok yüksek fikirlerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Sana kalmis. Mentaliten tek bir seye ilgilenmeye yetiyorsa, birakmalisin. Fakat hem Sosyal'i hem de sinavi hallederim diyorsan devam edebilirsin.
Bu forum bırakılmıyor. Sözde 8 ay önce ben de bırakıyordum da el gidiyor bir şekilde.
Tum vakitinizi sinava calismak icin kullanmak basarinizi katlamaz. Tam tersine makul surelerde baska islerle, hobilerle ugrasmak beyinde rahatlamaya yol acar. Bilgi dedigimiz seyin kisa sureli hafizadan uzun sureli hafizaya gecirilmesi icin asiri cok calismak degil duzenli tekrar onemli.
Tuşlu telefon kullanmak, yaptığın 3-5 aktiviteyi bırakmak gibi şeyler bence boş iş. Sen yeterince disiplinli ve düzenliysen zaten dersini boşlamazsın. Hiçbir şeyi abartmana gerek yok, günde 1000 soru çözmene gerek yok, 2 yıl önceden sınava 6 ay kalmış gibi çalışmana gerek yok. Düzenli ol, kendini bil yeter.
Meslek türü ve hangi üniversiteyi düşünüyorsun?
Fark ediyor hocam. Hedefi çok yükseklerde ise deli gibi çalışmak şart.Hiçbir şeyi abartmana gerek yok, günde 1000 soru çözmene gerek yok, 2 yıl önceden sınava 6 ay kalmış gibi çalışmana gerek yok.
Koç üniversitesi/hukuk hedefliyorum, çok zor biliyorum ama o disiplin bende var bence.
Koç üniversitesi/hukuk hedefliyorum, çok zor biliyorum ama o disiplin bende var bence.
2 yıl sıkı çalış. Burayı illa bırakmak diye düşünme. Ders molalarında veya kendine haftalık dinlenme günü yaparak buraya girebilirsin. Umarım başarırsın. Biz de övünürüz böyle birisi çıktı diye. Başarılar dilerim.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-