xBN 79 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 796 Beğeniler 707 Bugün 20:43 #11 Sinbo kahve makinesini 2018'de aldım, hala taş gibi. Şimdilerde modern eskitme uygulanıyor; artık her şey ederinden az gider.
Sinbo kahve makinesini 2018'de aldım, hala taş gibi. Şimdilerde modern eskitme uygulanıyor; artık her şey ederinden az gider.
ddakbrother 17 Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 62 Yer İzmit Bugün 21:16 #12 fortunee dedi: Sinbo markasından 1 fön makinesi 1 yılını doldurmadan bozuldu, bir tıraş makinesi de 2 aya falan bataryadan gitti. Bu markada genel bir kalite sorunu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür ucuz ama paranın hakkını veren markalarda bile böyle şeyler yaşanabiliyor. Sizin şansınıza maalesef hocam...
fortunee dedi: Sinbo markasından 1 fön makinesi 1 yılını doldurmadan bozuldu, bir tıraş makinesi de 2 aya falan bataryadan gitti. Bu markada genel bir kalite sorunu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür ucuz ama paranın hakkını veren markalarda bile böyle şeyler yaşanabiliyor. Sizin şansınıza maalesef hocam...