xBN 124 Bilgin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 869 Beğeniler 828 14 Ağustos 2026 #11 Sinbo kahve makinesini 2018'de aldım, hala taş gibi. Şimdilerde modern eskitme uygulanıyor; artık her şey ederinden az gider.
Sinbo kahve makinesini 2018'de aldım, hala taş gibi. Şimdilerde modern eskitme uygulanıyor; artık her şey ederinden az gider.
ddakbrother 2 Başarılı Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 281 Beğeniler 158 Yer İzmit 14 Ağustos 2026 #12 fortunee dedi: Sinbo markasından 1 fön makinesi 1 yılını doldurmadan bozuldu, bir tıraş makinesi de 2 aya falan bataryadan gitti. Bu markada genel bir kalite sorunu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür ucuz ama paranın hakkını veren markalarda bile böyle şeyler yaşanabiliyor. Sizin şansınıza maalesef hocam...
fortunee dedi: Sinbo markasından 1 fön makinesi 1 yılını doldurmadan bozuldu, bir tıraş makinesi de 2 aya falan bataryadan gitti. Bu markada genel bir kalite sorunu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür ucuz ama paranın hakkını veren markalarda bile böyle şeyler yaşanabiliyor. Sizin şansınıza maalesef hocam...