Sinema öğrencisi için kamera önerisi

puerlupus

Uzman
Merhaba dostlar, sinema öğrencisiyim ve alanımda gelişmek için bir kameraya ihtiyacım var. Bütçem 45-50k civarlarında ve ikinci el makine düşünebilirim, bu konuda çekincem yok. Sinema alanında olacağım için video ağırlıklı bir kamera istiyorum fakat fotoğraf alanında da gelişmek istiyorum. Sony yatırım ve uzun vade gözüyle daha yakınım. Model önerilerinizi veya fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X-S20 cine kit derdim ama çok pahalanmis. Ben sinema okumuyorum ama film çekip festivallere gönderdiğimiz oluyor, görüntü yönetmenliği yaptım ve ekipman oldukça da yapıyorum. İkinci elden X-S10, XF18-55 / Vlog kit falan bakabilirsin. Yüksek stoplu IBIS video çekimleri için güzel olur. Kendini kanıtlamış bir makine zaten.

Bütçeyi biraz zorlayarak ikinci el bir Sony Fx-30 düşünebilirsiniz.

Sony APS-C kameralarda a6700 öncesi çıkan a6000 serisini pek tavsiye etmem, rolling shutter problemleri oluyor.

İkinci elde fujifilm X-S20'yi bütçen dahilinde bulabilirsin kit lensle birlikte. Zamanla bütçen oldukça da daha güzel lensler alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…