Vento FPS onu alın hocam, bir sıkıntı yaşarsanız dediğim gibi değişiriz.

İlla Sinerji'den mi alacaksınız?

Hocam Vento kasanın PSU FSP ise sorun yok açıkçası baska 9070XT iyi ortalama sistem varsa önerebilirsiniz açıkçası bir de anakartı falan iyi olsa çok iyi olur kasayı RAM dısında saglam dizmek istiyorum sizce bir de AMD 9000 serisi oyun için driver sorunları falan olur mu yüksek ihtimal sisteme 1 sene sonra RAM yükseltmesi ve 4 yıl falan kullanırım açıkçası problem yasamak istemiyorum.

Tamam peşin mi alacaksınız.

Uygun gelmesi parçadan dolayı, bana sorarsan bir kere PC alıyorsun kaliteli bileşenden vazgeçme.

Hocam taksit olursa daha iyi olur 2 taksite bile okeyiz.

Tamam peşin mi alacaksınız.

Uygun gelmesi parçadan dolayı, bana sorarsan bir kere PC alıyorsun kaliteli bileşenden vazgeçme.

Hocam toplayıp paylaştığım sistem hiç de fena değildi açıkçası PSU da Vento kasada FSP var ise fiyatı gereği iyi.

Dosya Ekleri

• IMG_2685.webp
    IMG_2685.webp
    386,1 KB · Görüntüleme: 9
Hocam Vento kasanın PSU FSP ise sorun yok açıkçası baska 9070XT iyi ortalama sistem varsa önerebilirsiniz açıkçası bir de anakartı falan iyi olsa çok iyi olur kasayı RAM dısında saglam dizmek istiyorum sizce bir de AMD 9000 serisi oyun için driver sorunları falan olur mu yüksek ihtimal sisteme 1 sene sonra RAM yükseltmesi ve 4 yıl falan kullanırım açıkçası problem yasamak istemiyorum.

Hocam taksit olursa daha iyi olur 2 taksite bile okeyiz.

Hocam toplayıp paylaştığım sistem hiç de fena değildi açıkçası PSU da Vento kasada FSP var ise fiyatı gereği iyi.

NVIDIA AMD fark etmez genelde hep kaliteli öneriyorum kalitesiz bir PSU da benim forumlarda gözlemledigim kadarıyla NVIDIA AMD fark etmez siyah ekran driver hatası reset yaşanıyor tabii siz yaşamayabilirsiniz orası ayrı. Fsp psu daha tercih edilebilir en azından diğerlerine göre

Göz kararı tercih ettim atladığım olabilir. Peşine 6-9 taksit imkanı da var. Bazı parçalar 500-600 daha ucuza bulunuyor ayrı ayrı alınsa

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260630_110648_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20260630_110648_Hepsiburada.webp
    501,8 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20260630_110631_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20260630_110631_Hepsiburada.webp
    485,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
NVIDIA AMD fark etmez genelde hep kaliteli öneriyorum kalitesiz bir PSU da benim forumlarda gözlemledigim kadarıyla NVIDIA AMD fark etmez siyah ekran driver hatası reset yaşanıyor tabii siz yaşamayabilirsiniz orası ayrı. FSP PSU daha tercih edilebilir en azından diğerlerine göre.

Göz kararı tercih ettim atladığım olabilir. Peşine 6-9 taksit imkanı da var. Bazı parçalar 500-600 daha ucuza bulunuyor ayrı ayrı alınsa.

Hocam hiçbirleştirmekle uğraşacak vaktim yok o riski de almak? Bir şey olacağından değil ama almak istemiyorum malum çalışıyorum falan uğraşmak biraz sıkıntı açıkçası garantisi falan 1 yerden olsun ornek ne oldıgunu anlamadıgım PC de sorun oldu garantiye gonder falan o yüzden? Oldu hazır sistem önerir misiniz? Az biraz upgrade yapılır alınır?

Hocam hiçbirleştirmekle uğraşacak vaktim yok o riski de almak? Bir şey olacağından değil ama almak istemiyorum malum çalışıyorum falan uğraşmak biraz sıkıntı açıkçası garantisi falan 1 yerden olsun ornek ne oldıgunu anlamadıgım PC de sorun oldu garantiye gonder falan o yüzden? Oldu hazır sistem önerir misiniz? Az biraz upgrade yapılır alınır?
Tamam o zaman hocam alabilirsiniz.