efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 28 Şubat 2025 #21 masvidal dedi: Amacının işlemciyi soğutmak olduğunu biliyorum hocam daha mı çok soğutuyor daha sessizmi çalışıyor daha uzun ömürlümü amacım aradaki fiyat farkının sebebini anlamak. Genişletmek için tıkla... O kadar ayrıntılı bilmiyorum hocam onun için yeni konu açmak daha doğru olur. Şahsen ben attığım kule tipini alırdım.
masvidal dedi: Amacının işlemciyi soğutmak olduğunu biliyorum hocam daha mı çok soğutuyor daha sessizmi çalışıyor daha uzun ömürlümü amacım aradaki fiyat farkının sebebini anlamak. Genişletmek için tıkla... O kadar ayrıntılı bilmiyorum hocam onun için yeni konu açmak daha doğru olur. Şahsen ben attığım kule tipini alırdım.
KS KS M masvidal Üyecik Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 4 28 Şubat 2025 #22 efebatiin dedi: O kadar ayrıntılı bilmiyorum hocam onun için yeni konu açmak daha doğru olur. Şahsen ben attığım kule tipini alırdım. Genişletmek için tıkla... anladığım hocam kule tipi olanlı alacağım sadece sormuştum iyi akşamlar
efebatiin dedi: O kadar ayrıntılı bilmiyorum hocam onun için yeni konu açmak daha doğru olur. Şahsen ben attığım kule tipini alırdım. Genişletmek için tıkla... anladığım hocam kule tipi olanlı alacağım sadece sormuştum iyi akşamlar
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 28 Şubat 2025 #23 masvidal dedi: Anladığım hocam kule tipi olanlı alacağım sadece sormuştum iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de hocam.
masvidal dedi: Anladığım hocam kule tipi olanlı alacağım sadece sormuştum iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de hocam.