Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam sen şu an kaçıncı sınıfsın? Bu Geçen senelerde devamsızlık değil demi?
Sonuç: Müdür yardımcısı ile konuştuk. Özürlü devamsızlıklar sayılmıyormuş. Özürsüz devamsızlık 20'yi geçmediği sürece kalınmıyormuş. Ortaokul için tabii ki bunlar.
Cobra
Yetkin
Kalırsın bir şey olmaz.47 Gün özürlü 18 Gün özürsüz devamsızlığım var. 1.dönem başında ayağım kırılmıştı 43 Gün okula gidemedim. Kalır mıyım?
8. Sınıfım
Son düzenleyen: Moderatör:
SoldierBoyBabam
Üstün
ŞÖK'e kalabilirsin. Bence bunu okul idaresiyle konuşun.
Müdür yardımcısı özürsüz 20'yi geçmesin yeter dedi.ŞÖK'e kalabilirsin. Bence bunu okul idaresiyle konuşun.
20'yi geçince sistem otomatik bırakır dedi.
SoldierBoyBabam
Üstün
Bazıları korkutmak için öyle diyor. Bize de dedi. Dediğim gibi okul idaresiyle konuşmanız lazım.Müdür yardımcısı özürsüz 20'yi geçmesin yeter dedi.
mencolarado
Başarılı
Müdür yardımcısı özürsüz 20'yi geçmesin yeter dedi.
Heyet raporuna başvurup kırık olduğunu delillendirirsen silerler. Müdür yardımcısı öyle dediyse rahat ol.
Teşekkürler ama devamsızlık sildirmek var mıymış? İlk defa duyuyorum.Heyet raporuna başvurup kırık olduğunu delillendirirsen silerler. Müdür yardımcısı öyle dediyse rahat ol.
Var maalesef.
Geçmiş olsun. ŞÖK'e kalırsanız hocalarla aranızı iyi tutun.Müdür yardımcısı özürsüz 20'yi geçmesin yeter dedi.
Sildirme değil, özürlüye aldırmak var diye biliyorum ben.Teşekkürler ama devamsızlık sildirmek var mıymış? İlk defa duyuyorum.
Var maalesef.
SoldierBoyBabam
Üstün
Var. Şu an lise 1 olması gerekenle aynı sınıfta okuyoruz.