Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam sen şu an kaçıncı sınıfsın? Bu Geçen senelerde devamsızlık değil demi?
Sonuç: Müdür yardımcısı ile konuştuk. Özürlü devamsızlıklar sayılmıyormuş. Özürsüz devamsızlık 20'yi geçmediği sürece kalınmıyormuş. Ortaokul için tabii ki bunlar.
Özürlü devamsızlıklar sayılıyormu?Geçmiş olsun. ŞÖK'e kalırsanız hocalarla aranızı iyi tutun.
Sildirme değil, özürlüye aldırmak var diye biliyorum ben.
Bende 8. sınıfım, sınıflarda kalan hiç görmedim.Var. Şu an lise 1 olması gerekenle aynı sınıfta okuyoruz.
Bizim bir tane çocuk vardı. 7.sınıfta kaldı. Şu an o 7 okuyor biz 8.
Yönetmeliğin 36. maddesinin 5. fıkrasına göre ortaöğretim kurumlarında: Devamsızlık süresi özürsüz (raporsuz) olarak 10 gün, özürlü (raporlu) olarak 20 gün olmak üzere toplamda 30 gündür.
SoldierBoyBabam
Üstün
Yinede var.
Ortaöğretim lise olmuyor mu hocam? İlköğretim İlkokul ve Ortaokul Ortaoğretim Lise diye biliyorum ben.Yönetmeliğin 36. maddesinin 5. fıkrasına göre ortaöğretim kurumlarında: Devamsızlık süresi özürsüz (raporsuz) olarak 10 gün, özürlü (raporlu) olarak 20 gün olmak üzere toplamda 30 gündür.
Birde müdür yardımcısı özürsüz sınır 10 değil 20 demişti ortaokullarda.
Ortaöğretim lise olmuyor mu hocam? İlköğretim İlkokul ve Ortaokul Ortaoğretim Lise diye biliyorum ben.
Birde müdür yardımcısı özürsüz sınır 10 değil 20 demişti ortaokullarda.
Koneko Toujou
Üstün
47 gün özürlü 18 gün özürsüz devamsızlığım var. 1.dönem başında ayağım kırılmıştı 43 gün okula gidemedim. Kalır mıyım?
8. sınıfım.
Ayağın kırıldığında heyet raporu verdilerse bir şey olmaz. Ama diğer türlü müdür ya da yardımcısıyla konuşup durumu açıklaman gerek.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1