Uranos

Üstün
Yer
Adana
Bugün otobüsü kaçırdım diye sinirden sitenin asansör kat butonunun ekranını kırdım, geçen hafta bilgisayarda internet çalışmıyor diye bilgisayarın ekranını kırdım. Herkes saniye kuralını öneriyor ama en ufak şeyde sinir küpüne dönüyorum ve işe yaramıyor. Başkalarını rahatsız etmiyorum, kendi başımayken ve kendi halimde sinirleniyorum ama yine de bundan çok rahatsızım. Ne önerirsiniz?

Asansör işini güvenlikle ve site yönetimiyle konuştum, dava açmayacaklar, kendi cebimden ödeyeceğim. Parası sorun değil, adamlara rezil oldum.

Bugün otobüsü kaçırdım diye sinirden sitenin asansör kat butonunun ekranını kırdım, geçen hafta bilgisayarda internet çalışmıyor diye bilgisayarın ekranını kırdım. Herkes saniye kuralını öneriyor ama en ufak şeyde sinir küpüne dönüyorum ve işe yaramıyor. Başkalarını rahatsız etmiyorum, kendi başımayken ve kendi halimde sinirleniyorum ama yine de bundan çok rahatsızım. Ne önerirsiniz?

Asansör işini güvenlikle ve site yönetimiyle konuştum, dava açmayacaklar, kendi cebimden ödeyeceğim. Parası sorun değil, adamlara rezil oldum.
Papatya çayı öneririm.

Psikiyatriye gidiyorum zaten, şımarmaktan kastettiğiniz nedir?
Olur olmadık şeylerden dolayı çevreye, kamu malına, kendi eşyalarınıza zarar vermeyi şımarıklık olarak nitelendiriyorum. Başınıza maddiyattan büyük sorunlar açabilirsiniz. Şu an kendi kendinize zarar verirken bunu çevredeki insanlara da yaymaya başlayabilirsiniz. Psikiyatriye gitmeniz güzel. Ne öneriyor, nasıl yaklaşıyor bilemiyorum tabi. Anlık sinir için uzun süre tadınızı kaçıracak şeyler yapmanız sizin için nahoş olur.

Hayır ama o anda ki sinirde beynim bana bir şeylere vurmamı söylüyor gibi, umarım değiştireceğim.
Değiştiremezsen eğitmen lazım. Yanında yastık bulundur ona vurursun. Ya da kum torbası falan al. Sinirlenince gidip iki tokatlarsın kendine gelirsin.

Sinir işini hiç konuşmadık, DEHB hastalığım var sadece dikkat eksikliği için ilaç içiyorum. Sonra ki randevuda konuşayım bir.
Devlet Psikiyatristine gidiyorsanız Yapay Zeka ile sorununu açıkladığın bir kağıt yaz en az 2 sayfa. Doğru ilacı verecektir. Bende oldu çünkü. Depresyon diye gittiğim yer bana DEHB ilacı yazıp duruyordu. Bu şekil ifade edince doğru ilaçları almaya başladım.