Sinirlendiğimde kendime hakim olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
@3586 Sana önerim, bol bol klavye kır. Sonra bir hafta alma, bak o zaman paşa paşa sakinleşiyorsun. Kendini dizginle.

Kafaya taktığın başka bir şey mi var? Gelecek kaygısı, dış görünüş, senin veya ailenin sağlık problemleri.

Gelecek kaygısı yüzünden biraz endişeliyim aslında.

Alışkanlık haline gelince
Anladım hocam. Merak etme hepimiz de bu durum az çok var. Hayatın ne göstereceğini bilemeyiz, kötüyü düşünüp stres olmak işe yaramıyor. Bunun yerine hayırlısını isteyip ne istiyorsak ona azim edelim. Belki ben böyle diyince dışardan bakıp öyle demesi kolay diyebilirsin ama benim de çok düşündüğüm şeyler var, örneğin annemin hastalığı gibi. O yüzden bence yaşadığın anın tadını al iyi olmaya bak.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam artık sinirlerime sahip çıkmaya çalışırım bakış açım değişti resmen.

ETS oynarım kafa dinlerim o zaman hocam. Offline oynarım kimse gıcık edemez beni.
Suşima'nın hayaletlerini oyna. Ben oynadım ve hayatımda gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…