Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kafaya taktığın başka bir şey mi var? Gelecek kaygısı, dış görünüş, senin veya ailenin sağlık problemleri.Evet hocam hayattaki iyi şeylere odaklandıkça düzeliyor her şey. Mesela biraz kafa dinledim ve kendime şunu dedim.
Bu sorunu çözebiliyor muyum? Hayır. O zaman neden kendimi yoruyorum?
Bu sorunu çözebiliyor muyum? Evet. O zaman neden kendimi yoruyorum?
Yani hocam ne yaparsam yapayım sonuçta hiçbir şeye faydası olmayacak. Akışına bırakmak en iyisi.
Gelecek kaygısı yüzünden biraz endişeliyim aslında.Kafaya taktığın başka bir şey mi var? Gelecek kaygısı, dış görünüş, senin veya ailenin sağlık problemleri.
Alışkanlık haline gelince@3586 Sana önerim, bol bol klavye kır. Sonra bir hafta alma, bak o zaman paşa paşa sakinleşiyorsun. Kendini dizginle.
- Makaleler
- 1
Anladım hocam. Merak etme hepimiz de bu durum az çok var. Hayatın ne göstereceğini bilemeyiz, kötüyü düşünüp stres olmak işe yaramıyor. Bunun yerine hayırlısını isteyip ne istiyorsak ona azim edelim. Belki ben böyle diyince dışardan bakıp öyle demesi kolay diyebilirsin ama benim de çok düşündüğüm şeyler var, örneğin annemin hastalığı gibi. O yüzden bence yaşadığın anın tadını al iyi olmaya bak.Gelecek kaygısı yüzünden biraz endişeliyim aslında.
Alışkanlık haline gelince![]()
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam artık sinirlerime sahip çıkmaya çalışırım bakış açım değişti resmen.Anladım hocam. Merak etme hepimiz de bu durum az çok var. Hayatın ne göstereceğini bilemeyiz, kötüyü düşünüp stres olmak işe yaramıyor. Bunun yerine hayırlısını isteyip ne istiyorsak ona azim edelim. Belki ben böyle diyince dışardan bakıp öyle demesi kolay diyebilirsin ama benim de çok düşündüğüm şeyler var, örneğin annemin hastalığı gibi. O yüzden bence yaşadığın anın tadını al iyi olmaya bak.
Silverback Gorilla
Üstün
Seni sinir edecek oyunlar oynama bi süre.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam artık sinirlerime sahip çıkmaya çalışırım bakış açım değişti resmen.
ETS oynarım kafa dinlerim o zaman hocam. Offline oynarım kimse gıcık edemez beni.
Suşima'nın hayaletlerini oyna. Ben oynadım ve hayatımda gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyun.ETS oynarım kafa dinlerim o zaman hocam. Offline oynarım kimse gıcık edemez beni.
Fiyatı ne kadar?Suşima'nın hayaletlerini oyna. Ben oynadım ve hayatımda gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyun.
Ben pahalıydı diye sinirlendim. Korsan indirdim.
Steam'de $60.