Hocam mesela Windows'taki optimizasyon sıkıntıları yüzünden bile sinirleniyorum bu yüzden Linux'a geçtim normalde öyle bir niyetim yoktu.
İşletim sistemi önemli. Mesela ben Windows 10'dan başka hiçbir işletim sistemi kullanamıyorum. Hepsi birbirinden eksik ya da gereksiz özelliklerler dolu.

O yüzden Linux kullanma. Windows'u da modifiye et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir durumda bir psikoloğa veya psikiyatriye yönelmeni tavsiye ederim. Sinirlenip yazıcını kırdığımda şunu demiştim: Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu sözü unutma derim. Ben de bir aralar öfke sorunları yaşıyordum. Psikiyatriyle işi çözmeye çalışıyorum işte.

Aynen öyle hocam özellikle Windows 11 tam bir makyajlı Windows 10'un sorunlu hali denebilir.
Bir sürü kod eğitim video izledim, proje geliştirme videosu izledim. Özellike .Net geliştiriciliği olmayan videolarda, Linux'la başlayıp Windows'a geri dönüp öyle devam ediyorlar. Alayı hava. En iyi Windows 10.

Böyle bir durumda bir psikoloğa veya psikiyatriye yönelmeni tavsiye ederim. Sinirlenip yazıcını kırdığımda şunu demiştim: Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu sözü unutma derim. Ben de bir aralar öfke sorunları yaşıyordum. Psikiyatriyle işi çözmeye çalışıyorum işte.
Hatırlıyorum hocam eskiden de bende sinir problemi vardı. Leo hocamın dediği gibi artık kendime gerçekten engel olmaya çalışacağım. Böyle olmuyor çünkü. İki futbol izleyeyim diyorum ablam yanıma gelemiyor korkudan.

Hatırlıyorum hocam eskiden de bende sinir problemi vardı. Leo hocamın dediği gibi artık kendime gerçekten engel olmaya çalışacağım. Böyle olmuyor çünkü. İki futbol izleyeyim diyorum ablam yanıma gelemiyor korkudan.
@Leo haklı. Bunu bir an önce yapmazsan iyi geçinemezsin bir noktada. Bu sorun zamanında beni çok mahvetti.