- Makaleler
- 1
Aynen öyle hocam. Tornavida alıp bakım yapmayı, temizlemeyi yeni donanım kurmayı seviyorum ama push-pull veya ekstra ram soğutma ilgi alanımda değil çünkü ben ekstremliklere ilgi duymuyorum.
Ryuo konusunda da haklısınız hocam. O yüzden bakıcam duruma, fazla para vermeden Thermalright'ın LCD modellerine de bakıyorum. Thermalright tarafında ne önerirsiniz LCD ekranlı hocam?
![]()
Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Black
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu veya şunu al dediğiniz ne olur. Enermax iyi hoş ama almışken içimde kalmasın LCD olsun.
Ben Thermalright sıcak bakıyorum, F/P ürünleri var. Kendim LCD olmayan modelini Push-Pull ile kullanıyordum. Aldığım değerler muazzamdı kış ayı. Tabii şimdi bakım zamanı geldi, biraz performans düşmüştü. Thermalright özellikle 3-4K bandındaki soğutucularının performansı çok başarılı. Haliyle işin içine LCD ekran girdin mi 10K bandını bulabilir. Düşünebilirsin, bir sorun göremiyorum. Fan profili ve ses işini ama dediğim gibi her türlü manuel ayarlayacaksın, senin şu anki Arctic çok sessiz olabilir, birebir aynı performansı herhangi bir AIO'dan beklemek saçma olur. Son kullanıcı deneyimi farklılık gösterecektir.
@ShadowLegion Ben çok fazla soğutucu deneyip iade ettim, sendeki şikayetlerimin hiçbiri olmadı. Atmos II de bunlardan başı çekiyor. Arctic zaten konularda da iletiyorum. Pump ters monte etmedikçe benim gözümde başarısız, alan bir kesim de iade etti.
Son düzenleme: