Sınırsız depolama sunan hosting önerisi

Chio

Uzman
Selam, ben yaklaşık 2 senedir blogger altyapısını kullanıyorum ve son 1 senedir de alan adımı bloggera kaydedip kullandım. Blogger kullanmamın sebebi de 'sınırsız depolama alanı' ve hostinge para vermemekti ancak artık blogger imkanları yetersiz kaldı. WordPress'e geçeceğim.

Hosting işlerini de iyi bilmiyorum. Aklımdaki hosting firması da "Güzel Hosting" sebebi ise yıllık satın alsanız dahi aylık ödeme imkanı sağlaması ve diğer hosting firmları gibi ilk yıl sonunda fiyatı X3 yapmaması.

Başka önereceğiniz hosting firması varsa önerilere açığım.

İhtiyacım olan en önemli özellik sınırsız depolama alanı olması. Çok fazla görsel ve video mevcut sitemde.

Bu şartlar altında sitem için hangi paketi almam mantıklı olur?

Hosting Paketleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ben yaklaşık 2 senedir blogger altyapısını kullanıyorum ve son 1 senedir de alan adımı bloggera kaydedip kullandım. Blogger kullanmamın sebebi de 'sınırsız depolama alanı' ve hostinge para vermemekti ancak artık blogger imkanları yetersiz kaldı. WordPress'e geçeceğim.

Hosting işlerini de iyi bilmiyorum. Aklımdaki hosting firması da "Güzel Hosting" sebebi ise yıllık satın alsanız dahi aylık ödeme imkanı sağlaması ve diğer hosting firmları gibi ilk yıl sonunda fiyatı X3 yapmaması.

Başka önereceğiniz hosting firması varsa önerilere açığım.

İhtiyacım olan en önemli özellik sınırsız depolama alanı olması. Çok fazla görsel ve video mevcut sitemde.

Bu şartlar altında sitem için hangi paketi almam mantıklı olur?

Hosting Paketleri
Natro'nun fiyatları uygundu en son. Ona bakabilirsiniz. Turhost'un internetinde bufferbloat sorunu yaşamıştı arkadaşım. Çok önermem onu.
Onun dışında GüzelHosting'i hiç duymadım ben.

Natro'nun fiyatları uygundu en son. Ona bakabilirsiniz. Turhost'un internetinde bufferbloat sorunu yaşamıştı arkadaşım. Çok önermem onu.
Onun dışında güzelhosting'i hiç duymadım ben.

Hocam Natro'da sınırsız depolaması olan ilk paket fiyatı ekte görseldeki gibi. Ayrıca aylık ödeme seçeneği yok ve ilk sene sonunda fiyat X4 artıyor.

Marka Host kullanan hiç var mı? En ucuz paketinde bile sınırsız depolama ve 5 GB RAM gibi seçenekler sunmuş. Gerçekten bunları veriyor mu?

Bir de Limon Host buldum. Diğerlerinden farkı AWS altyapısı kullanıyormuş. Aylık ödeme seçeneği de var. Bu hostingi kullanan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-21-11-52-18-393_com.brave.browser-edit.webp
    Screenshot_2024-07-21-11-52-18-393_com.brave.browser-edit.webp
    153,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2024-07-21-11-58-28-993_com.brave.browser.webp
    Screenshot_2024-07-21-11-58-28-993_com.brave.browser.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20240721_012546_249.webp
    IMG_20240721_012546_249.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2024-07-21-12-06-28-695_com.brave.browser-edit.webp
    Screenshot_2024-07-21-12-06-28-695_com.brave.browser-edit.webp