Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Sınırsız internet paketine sahip herhangi bir mobil operatör var mı?

Öncelikle operatörlerin ne kadar vatanı milleti satacak zombiler olduklarını biliyorum. Depremzedeye fatura gönderecek kadar yüzsüz olup, minik sarsıntılarda bile binalardan önce çökmelerini de tecrübe ettik.

Bu yüzden varsa çekim gücü, hız sınırı veya bir yerden mutlaka bir şey kısacaklarını biliyorum.

Ama aralarında yanlışlıkla parayı birkaç milisaniye unutup sınırsız internet paketi sunan herhangi bir operatör var mı?

Yurt içinde doğrudan kotasız internet paketi sunan bir operatör yok diye biliyorum. Kotalı olup da bazı sosyal medya uygulamalarına sınırsız internet veren paketler var ama, fiyatlar uçuk...

Örneğin;

1766735768419.webp

Bir ara Vodafone yanımda üzerinde bana sunuyordu paket olarak. Eğer varsa bulup atayım. Onda şöyleydi paylaşım yapamıyorsunuz paylaşım için 15GB limit var. Sadece mobilde kullanım sınırsız. 10Mbps Max hız ile.(düzeltme: Hız 5Mbps)

Son düzenleme:
Fiyatlar her operatörde uçuk. Amacım, parası neyse aylık verip kaç GB kaldı derdim olmadan istediğim kadar veri alışverişi yapabilmek.

TLS/SSL falan değiştirerek YouTube sınırsız paketini normal gibi kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde mobil erişim paketlerini de kullananlar mevcut.

Vodafone da mevcut sınırsız tarife kendim kullanıyorum memnunum paylaşım 15 GB limit var.

Dosya Ekleri

• IMG_0427.webp
    IMG_0427.webp
    119 KB · Görüntüleme: 78