Herkese merhaba, burnumda eğrilik var. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi fakat bu sene sınav senem olduğundan en erken önümüzdeki sene olabilirim. Bu süreçte sürekli burun akıntısı, hapşırık gibi sorunlar yaşıyorum. Baktığım zaman sinüs temizleme kiti gibi bir şey gördüm. Böyle şeyler işe yarıyor mu? Doktora sınav senem olduğundan dolayı ameliyat olamayacağımı söylediğimde geçici süre rahatlatmak için burun spreyi ve serum şeklinde bir kit yazmıştı. Onlar hiçbir işe yaramıyordu. Sinüs temizleme kiti diye satılan ürünler işe yarar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Bende alerjik sinüzit var. Doktorum bana bir solüsyon hazırladı ilaçlardan oluşan ve nazal temizleme kitine şırıngayla onu enjekte edip kullandım sınav sürecimde. Sonuç olarak bana çok iyi geldi. Fakat Nasorinse'den bahsediyorsan, bildiğin deniz tuzu mantığıyla çalışan bir ürün ve tedavi etmiyor, sadece sinüsteki mukusu kurutuyor fakat ilaç tedavisi yaptığın zaman sinüsler tedavi oluyor eğer bu konuda bir şikayetin varsa.
Hocam örneğin Nasorinse'yi sıkıntı çektikçe kullansam, haziran ayına kadar idare eder mi?Bende alerjik sinüzit var. Doktorum bana bir solüsyon hazırladı ilaçlardan oluşan ve nazal temizleme kitine şırıngayla onu enjekte edip kullandım sınav sürecimde. Sonuç olarak bana çok iyi geldi. Fakat Nasorinse'den bahsediyorsan, bildiğin deniz tuzu mantığıyla çalışan bir ürün ve tedavi etmiyor, sadece sinüsteki mukusu kurutuyor fakat ilaç tedavisi yaptığın zaman sinüsler tedavi oluyor eğer bu konuda bir şikayetin varsa.
Eder diye tahmin ediyorum. Sınavdan önceki 1 ay haftada 1-2 defa kullanman faydalı olur.Hocam örneğin Nasorinse'yi sıkıntı çektikçe kullansam, Haziran ayına kadar idare eder mi?
Sağolun hocam, zaten sınavdan sonra tedavisiyle uğraşacak zamanım da olur. O zaman kalıcı çözümüne bakarım. Tekrardan teşekkür ederim.Eder diye tahmin ediyorum. Sınavdan önceki 1 ay haftada 1-2 defa kullanman faydalı olur.
shockedblackguy
Üstün
Bende de burun kemiğinde eğrilik ve sinüzit var. Tamamen tıkalıysa önce temizlemeye çalışıp yapın. Çok rahatlatıyor ve sümükleri atıyor. Burundaki kılcal damarlara etki edip burun etlerini küçülten spreyler de günü kurtarmak için yardımcı olabilir. Ama Otrivine ve türevlerini 5 günden fazla asla kullanmayın. Otrivine bağımlısıydım geçen sene ve çok zor kurtuldum. Yaklaşık 8 ay günde 2-3 kere kullandım ve yazın havaların ısınmasıyla zar zor bırakabildim. Doktorum da hemen bırakmamı söyledi zaten. Ama birkaç gün rahatlamak istiyorsanız kullanılabilir. İnanılmaz açıyor burnu, daha önce hiç nefes almamışım dedim ben.
Hocam tıkanıklıktan ziyade burnum aşırı akıyor. Zaten nefes alamamaya alıştım, birkaç gün rahatlık şu an bana bir şey kazandırmaz. Şu 1 - 2 aydır inanılmaz burun akıntısı ve hapşırık var. Bundan kurtulmak için bir şeyler arıyorum aslında.Bende de burun kemiğinde eğrilik ve sinüzit var. Tamamen tıkalıysa önce temizlemeye çalışıp yapın. Çok rahatlatıyor ve sümükleri atıyor. Burundaki kılcal damarlara etki edip burun etlerini küçülten spreyler de günü kurtarmak için yardımcı olabilir. Ama Otrivine ve türevlerini 5 günden fazla asla kullanmayın. Otrivine bağımlısıydım geçen sene ve çok zor kurtuldum. Yaklaşık 8 ay günde 2-3 kere kullandım ve yazın havaların ısınmasıyla zar zor bırakabildim. Doktorum da hemen bırakmamı söyledi zaten. Ama birkaç gün rahatlamak istiyorsanız kullanılabilir. İnanılmaz açıyor burnu, daha önce hiç nefes almamışım dedim ben.
shockedblackguy
Üstün
Geniz akıntısı var mı? Bendeki eğrilik geniz akıntısı yaratıyormuş dedi doktor. Alerji hapı vermişti ama hiçbir işe yaramadı. Bir sürü ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı. Şu an kendi kendine iyi gibi. Sadece öksürük ve hapşırık var. Dönemsel olabilir belki de.Hocam tıkanıklıktan ziyade burnum aşırı akıyor. Zaten nefes alamamaya alıştım, birkaç gün rahatlık şu an bana bir şey kazandırmaz. Şu 1 - 2 aydır inanılmaz burun akıntısı ve hapşırık var. Bundan kurtulmak için bir şeyler arıyorum aslında.
Hocam doktor geniz akıntısı var demedi. Olduğunu sanmıyorum. Benimki de yazları hafifliyor, eylül ayından itibaren eski haline dönüyor. haziran, temmuz, ağustos aylarında diğer aylara kıyasla daha iyi gibi.Geniz akıntısı var mı? Bendeki eğrilik geniz akıntısı yaratıyormuş dedi doktor. Alerji hapı vermişti ama hiçbir işe yaramadı. Bir sürü ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı. Şu an kendi kendine iyi gibi. Sadece öksürük ve hapşırık var. Dönemsel olabilir belki de.
Ürünü eczaneden aldım. Son derece iyi geldi. Hapşırık ve burun akıntısı sorunum şu anlık geçti. Ürünü haftada 1 kere kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık memnunum.
Son düzenleme:
shockedblackguy
Üstün
Geçmiş olsun hocam. Umarım ameliyata kadar iyi gelir hep.Hocam doktor geniz akıntısı var demedi. Olduğunu sanmıyorum. Benimki de yazları hafifliyor, eylül ayından itibaren eski haline dönüyor. haziran, temmuz, ağustos aylarında diğer aylara kıyasla daha iyi gibi.
Ürünü eczaneden aldım. Son derece iyi geldi. Hapşırık ve burun akıntısı sorunum şu anlık geçti. Ürünü haftada 1 kere kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık memnunum.