KS KS Kyoya Yetkin Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 100 Yer Türkiye 3 Şubat 2025 #11 249,99 TL vergi gözüküyor zaten, kapıda vergi almazlar diye düşünüyorum. Tearz dedi: Doğru bilgi. Aliexpress tarafında vergi sonradan da ödenebiliyor. Gümrük memuru olması gerekenden fazla vergi yazabiliyor. Bilmiyorsanız sessiz kalın. Genişletmek için tıkla... 6191 dedi: Temu, aliexpress gibi platformlarda vergiyi sonradan ödeme gibi bir seçeneğiniz yok zaten. Ürünü öderken ödüyorsunuz. Ne kadar yanlış bilgiler veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için
249,99 TL vergi gözüküyor zaten, kapıda vergi almazlar diye düşünüyorum. Tearz dedi: Doğru bilgi. Aliexpress tarafında vergi sonradan da ödenebiliyor. Gümrük memuru olması gerekenden fazla vergi yazabiliyor. Bilmiyorsanız sessiz kalın. Genişletmek için tıkla... 6191 dedi: Temu, aliexpress gibi platformlarda vergiyi sonradan ödeme gibi bir seçeneğiniz yok zaten. Ürünü öderken ödüyorsunuz. Ne kadar yanlış bilgiler veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 3 Şubat 2025 #12 Kyoya dedi: 249,99 TL vergi gözüküyor zaten, kapıda vergi almazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kapida vergi odemenizi gerektiren bir durum yok o halde. Vergiyi sepette odediginizde AliExpress siparisleri zaten genelde Aras ile gelir. Hayirli olsun.
Kyoya dedi: 249,99 TL vergi gözüküyor zaten, kapıda vergi almazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kapida vergi odemenizi gerektiren bir durum yok o halde. Vergiyi sepette odediginizde AliExpress siparisleri zaten genelde Aras ile gelir. Hayirli olsun.