Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.
Son gelen gümrük muafiyeti olayı yüzünden aşağı yukarı 1 ay sonra yurt dışı alışverişi imkansız gibi bir şey olacak. Bu yüzden son kez alınabilecek şeylere bakıyorum. Ancak almaya değer bir şey bulamadım. Sizin AliExpress'de bulduğunuz, Türkiye'de olmayan, fahiş tutara satılmayan ürünler neler?

Konuyu açmamdaki sebep bir havuz oluşturmak. Konuya giren herkesin "mantıklı ürünmüş alınır asılda" diyerek faydalanması.
Tercihen hayat kalitesi arttıran şeyler tercih ederim. Monitör standı, kelepir RGB lambalar buna örnek. Bu benim aradıklarım. Çok güzel bir ürün bulursanız o da olur, maksat cevherleri ortaya çıkartmak. Bu yüzden bir kategori yok.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Son gelen gümrük muafiyeti olayı yüzünden aşağı yukarı 1 ay sonra yurt dışı alışverişi imkansız gibi bir şey olacak. Bu yüzden son kez alınabilecek şeylere bakıyorum. Ancak almaya değer bir şey bulamadım. Sizin AliExpress'de bulduğunuz, Türkiye'de olmayan, fahiş tutara satılmayan ürünler neler?

Konuyu açmamdaki sebep bir havuz oluşturmak. Konuya giren herkesin "mantıklı ürünmüş alınır asılda" diyerek faydalanması.
Tercihen hayat kalitesi arttıran şeyler tercih ederim. Monitör standı, kelepir RGB lambalar buna örnek. Bu benim aradıklarım. Çok güzel bir ürün bulursanız o da olur, maksat cevherleri ortaya çıkartmak. Bu yüzden bir kategori yok.

İyi sosyaller.

Bak canım şunlardan alıyorsun sonra bunlara sulanıyorsun rahat bırak beni ecchi fok.

Al canım bütün ecchi hentai fikirlerini onda gerçekleştir 500 TL acıtmaz.
Miku veya fok, hentai'lik çarlar değil, farklı adaylar var onun için. Sen ve @12601 rahat olabilir kimseden zarar gelmez size. İmla hatası yapmadığınız sürece👀

2.5G Media Converter ve GPON SFP al.

Fiber internetin varsa mantıklı, yoksa bile elinde bulunsun ileride altyapı gelince belki kullanırsın.
1500 TL, vergi ile gümrükten geçmiyor diye biliyorum. Geçiyorsa baya mantıklı yatırım. Ama ikinci el yazıyor👀

1500 TL, vergi ile gümrükten geçmiyor diye biliyorum. Geçiyorsa baya mantıklı yatırım.
Geçiyor. 800 TL ödeme sırası vergi çıkıyor her şey satıcı tarafından yapılıyor. 2400 TL falan ödedim ben sırf converter için. İki haftada geldi. Benim ve çoğu forumdaki kişinin sorunsuz geldi. Zaten ilana bakarsan bir sürü Türk alıcı var.

Ama ikisini ayrı ayrı alman gerekiyor. Farkındaysan paket alınmıyor.

2.5G Media Converter'ı ayrı, GPON SFP'yi ayrı alman lazım. İkisi de sorunsuz gelir. Satıcının Türkiye'de çalıştığı birileri var zaten. Her şey çok rahat geçiyor.