Detaylar
Kim cevapladı?Alt limit kalkacak mı acaba?
D4C
Uzman
Aliexpress getirse güzel olurdu, aradığım çoğu ürün Temu da yok. Temu biraz daha ev kullanıcısına hitap ediyor, yedek parça vs hep aliexpress de bulunuyor.AliExpress'ten de benzer hareket bekliyoruz. Esas hazine AliExpress'te.
Temu, Türkiye'de whaleco isminde bir şirket kurdu. Bu sayede tüm gümrük ücretini kendileri üstlenmiş olacak.
Bizler de vergisi ödenmiş, gümrük işleri halledilmiş ürünü buradaki depodan doğrudan satın alabileceğiz.
Eki Görüntüle 226575
Vay be gözlerim yaşardı.
Temu, Türkiye'de whaleco isminde bir şirket kurdu. Bu sayede tüm gümrük ücretini kendileri üstlenmiş olacak.
Bizler de vergisi ödenmiş, gümrük işleri halledilmiş ürünü buradaki depodan doğrudan satın alabileceğiz.
Eki Görüntüle 226575
Temu güvenilir mi ya? Gel Blaster falan alsam?
erdym
Üstün
Doğu Türkistan için uygulamasını bile indirmedim ama hükûmete karşı gelmiş, devrimci?
Ülkemiz üretici konumunda olmadığı sürece kullanmaya mecburuz şu an kullandığımız çoğu teknolojik ürün zaten Çin'de üretiliyor? Kimse kusura bakmasında en basitinden daha demin ralink RT5 serisinden bir Wi-Fi adaptörü almak zorundaydım (Linux'de paket ve monitör için şart) Türkiye'de 2500 TL'ye koymuşlar Çin'de 5 dolara satılıyor hadi kargosuyla falan olsun 500 600 TL (önceki sisteme göre). Daha kendi içimizdekilerin bize yaptığına tepki vermiyorsak ötemde olup bitenlere de sessiz kalırım kimse kusura bakmasın. (yapılan şeyi desteklemiyorum veya doğru olduğunu düşünmüyorum tabii ki o ayrı bir konu, ufak bir not düşeyim)
Son düzenleme:
Ben de o yüzden hep etikette ülkeye bakıyorum ya?Ülkemiz üretici konumunda olmadığı sürece kullanmaya mecburuz şu an kullandığımız çoğu teknolojik ürün zaten Çin'de üretiliyor? Kimse kusura bakmasında en basitinden daha demin ralink RT5 serisinden bir Wi-Fi adaptörü almak zorundaydım (Linux'de paket ve monitör için şart) Türkiye'de 2500 TL'ye koymuşlar Çin'de 5 dolara satılıyor hadi kargosuyla falan olsun 500 600 TL (önceki sisteme göre). Daha kendi içimizdekilerin bize yaptığına tepki vermiyorsak ötemde olup bitenlere de sessiz kalırım kimse kusura bakmasın. (yapılan şeyi desteklemiyorum veya doğru olduğunu düşünmüyorum tabii ki o ayrı bir konu, ufak bir not düşeyim)
erdym
Üstün
Kullandığın erlektronik ürünlerin neredeyse hepsi dolaylı yoldan Çin'e bağlı hatta inanır mısın devletin kullandığı akıllı tahtaların parçalarında Çin'inde üretimi söz konusu. Öyle etikete bakarak olmuyor işte onu geçtim Fransa'da üretildi diyelim içindeki çipe kadar nerede üretildiği yazıyor mu? Kimseyi kandırmayalım yani teknolojide Çin şu an öncülerden ve çoğu Komponent'te parmağı var.
ahoruz
Çalışkan
Sepete eklediğim bir sürü ürün gitmiş, bulamıyorum da. Açıldıysa da oldukça kısıtlı bir şekilde açıldığını düşünüyorum. Büyük ihtimalle trendyol hepsiburada gibi Türk satıcıları kabul edecekler, ve fiyatı sürekli artıran yerli yamyamlarımız yüzünden temu tatlı bir anı olarak kalacak.