Trendyol Siparişim olmamasına rağmen gönderim yapıyor

serdar

Yetkin
Makaleler
1
İyi günler sosyal kullanıcıları, son 7 gün internet üzerinden sipariş vermedim.

Hepsiburada'dan bir şey sipariş edilmemesine rağmen mesaj geliyor

Hepsiburada üzerinden hiçbir şey yapmadım ama kargo dağıtıma çıktı gibi mesajlar geldi

Bu konuda yaşanan olayın Trendyol Express versyonunu yaşamaktayım.
Trendyol ve Trendyol Express ile iletişime geçip bilgi alacağım.

İlk başta TrendyolExpress'in 08507591515 numarası ile iletişime geçtim ve kısaca olayı açıkladım beni Trendyol'a yönlendirdiler 02123310200 numarası ile iletişime geçtim. Trendyol tuşlamları sırasıyla 2 (Trendyol.com bağlanmak için), 1 (sipariş işlemleri için) ve 3 (bilgi dışı işlem için). Tuşlamaların ardından müşteri hizmetlerine bağlandım ve arama sebebi mi anlattım, teyit için ad-soyad ve email adresimi istediler. Email adresi ile kendi hesabımdan şiparisin gönderimi yapılmadığını söylediler. Bana gönderim yapan hesabın bilgilerini istedim ama KVKK olduğu için paylaşamayacaklarını söylediler. Bu kadar devamı yok.

Konuyu açmamdaki sebep muhtemelen dolandırıcılık, bu olayı yaşayan olursa bilgisi olması için.

Son güncelleme, sözde şiparisi benim aldığıma dair TrendyolExpress tarafından mesaj gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…